Header
JTS_8565

Trainingsdagen 2024

Trainingsdagen 2024

NU OPGAVE VOOR DE TRAININGSDAG VAN 29 MEI! KLIK HIERONDER OP DE LINK!

Inschrijven trainingsdag ‘T Wiede Gat

Het seizoen is inmiddels weer van start. De eerste vrije trainingen zijn achter de rug. Afgelopen weekend een mooie opkomst bij de Rookiecursus. Dit alles bij elkaar betekend ook dat we onze trainingsdagen weer kunnen plannen. Op woensdag 17 April zullen wij onze eerste trainingsmiddag houden. Onder leiding van een aantal trainers zal er les worden gegeven van 14.00u tot 19.00u.

Het programma van een trainingsmiddag zal net als vorig jaar beginnen met een warming-up. Vervolgens worden de deelnemers in drie groepen verdeeld over het circuit om de techniek en houding te verbeteren. Aan het einde van de training is er ruimte om het geleerde toe te passen op het volledige circuit tijdens het vrij rijden.

De kosten voor een volledige trainingsmiddag zijn €40,-

Opgeven voor deze trainingsmiddag kan via onderstaande link:

Inschrijven trainingsdag ‘T Wiede Gat

Belangrijke informatie:

Hoe laat: 14.00u tot 19.00u
Kosten: €40,-

Na deze training volgen er nog een viertal trainingsdagen. De data hiervan zijn:

29 Mei
26 Juni
21 Augustus
9 Oktober

Zet deze vast in je agenda.

Verder zal dit jaar ook de minibaan geopend worden waar je met je kind kunt komen en kennis kunt maken met de motorcross. We zijn voornemens om motoren, kleding en helmen aan te schaffen om zo de stap tot het beginnen met de motorcross zo laagdrempelig mogelijk te maken.

PS: Wij bieden voor iedereen die bij ons de rookiecursus heeft gedaan en voor nieuwe jeugdleden van de club t/m 12 jaar één jaar gratis training aan.