Header
JTS_0470R2

Grasbaan

Update 13-08-2020

Er zullen definitief geen Internationale grasbaanraces plaatsvinden in Staphorst dit jaar. We hopen alle grasbaanfans in 2021 weer terug te zien!

De afgekondigde maatregelen aangaande het coronavirus waarbij tot 1 september een verbod geldt op evenementen met vergunnings- en meldplicht betekend een flinke streep door de AMBC jaarkalender: geen pinksterraces, geen oldtimer-ritten, geen Stien Eelsingh rit, geen grasbaan, geen cross en geen gezamenlijke motorritten e.d. vóór deze datum. Ook het AMBC clubhuis blijft voorlopig tot nader bericht gesloten.

Géén activiteiten of evenementen vóór 1 september betekent dat het bestuur heeft besloten om een nieuwe planning voor deze activiteiten te maken startende vanaf 5 september. Dit houd in dat we proberen veel evenementen toch te laten plaatsvinden, alleen op een later tijdstip. Een hele klus waarbij we ook de steun en hulp van iedereen nodig hebben: bestuursleden, commissieleden, leden én sponsoren  En er natuurlijk van uitgaande dat het na de gestelde termijn van 1 september wel mogelijk is iets te organiseren. Ook daarover is er pas over een aantal maanden zekerheid. Maar laten we van het halfvolle glas uitgaan, zodra we een nieuwe kalender hebben kunnen samenstellen en we deze naar buiten kunnen brengen zullen we dit doen. We zullen alle mogelijke opties bekijken om nog iets van dit seizoen te maken.