AMBC Staphorst Header

Sponsoren

De AMBC hoofdsponsoren

Op de home pagina van onze website ziet u een aantal logo’s rouleren. Deze bedrijven zijn de AMBC hoofdsponsoren. In al ons drukwerk, posters, flyers en programma boekjes, en dus ook op deze website vind u deze logo’s terug. Ze zijn opgenomen in de zogenaamde AMBC huisstijl. De AMBC is zeer blij met de steun van deze ondernemers die ervoor zorgen dat de club de dingen kan doen die we doen.

Hieronder een kleine uitleg over het bedrijf. Door op het logo te klikken kom je op de eigen website van het bedrijf. Na de hoofdsponsoren volgt een opsomming van andere AMBC sponsoren.

 

Bouwkundig Teken- en Adviesburo Klaas Boer

Bouwkundig Teken- en Adviesburo Klaas Boer in Staphorst is gespecialiseerd in het ontwerp, de technische uitwerking en de constructie van woningbouw en utiliteitsbouw. Na de start in 1997 is ons kantoor sinds januari 2000 gevestigd aan de Oude Rijksweg 222 in Staphorst. Werkzaamheden verrichten wij voor particulieren, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.Doel is om in goed overleg met de opdrachtgever degelijke en doordachte bouwplannen te realiseren tegen een eerlijke prijs. Voor particulieren die meerdere aannemers een offerte willen laten uitbrengen, kunnen wij een beknopte werkomschrijving of een uitgebreid bestek maken. Dus heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouwing? Wij helpen u graag van idee tot uitvoering!

 

Hofstede Motoren
Hofstede Motoren, een bruisend familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de handel, reparatie, tuning en onderhoud van cross en off road motoren. Het bedrijf houd zich al bijna 40 jaar bezig met crossmotoren. Ook kan het bedrijf volop gebruik maken van de 30 jaar ervaring als rijder, waarvan meer dan 20 jaar op ONK niveau.
Het doel van Hofstede Motoren is om de klanten zo goed mogelijke adviezen te geven. Er wordt echt gekeken naar de individu wat voor hem of haar de mogelijkheden zijn binnen het beschikbare budget. Zo probeert men bij Hofstede Motoren voor iedereen van beginner of echte hobbyist, tot serieuze wedstrijdrijder passende service te verlenen. Hofstede motoren is gevestigd aan de Industrieweg 78 in Staphorst.

 

Drukkerij De Reest Multimedia

Drukkerij De Reest Multimedia is een compleet full service grafisch bedrijf , met vestigingen in Meppel, Staphorst en Spijk. Ze beschikken over een moderne dtp studio en een compleet ingerichte offsetdrukkerij met 1 en 2 kleuren persen waarop men uiteenlopend drukwerk vervaardigd. Natuurlijk werken we computer-to-plate. Op hun Canon CS9360 groot formaat printer kan zelfs geprint worden tot maximaal 1,5 meter breed en 50 meter lang of het nu op normaal papier, fotopapier, zelfklevend of canvas moet zijn. En wilt u een T-Shirt, muismat of bijvoorbeeld mok laten bedrukken? Ook daarvoor kunt u bij Drukkerij De Reest terecht. Eigen ontwerp gemaakt en dat wilt u laten printen of kopiëren? Kom langs, zij maken het graag voor u. Kortom: informeer eens naar de mogelijkheden.

Ook websites kunnen wij voor u ontwerpen, bouwen en beheren. Er is goed vakkundig personeel in dienst en ter zake zeer deskundig. De motivatie is zeer goed en de betrokkenheid bij het bedrijf is groot. Dit is een uitvloeisel van het sociale karakter van de eigenaren. Dit resulteert ook in het feit dat er geen personeelsverloop is. Ook de AMBC heeft haar drukwerk ondergebracht bij De Reest.

Cafe | Zaal Spoorzicht

Café Spoorzicht is gevestigd langs het spoor, nabij het centrum van Staphorst. Bij ons kunt u terecht voor een lekker kopje koffie met appelgebak, diverse broodjes, plates, pannenkoeken, en natuurlijk voor een verfrissend biertje. Dit alles is te nuttigen in ons bruine café of in onze serre. Zaal Spoorzicht, hét zalencentrum van Staphorst en omgeving is gevestigd achter het bruine cafe in het hart van Staphorst en op een paar minuten vanaf de snelwegen A28 en A32.
De zaal heeft een capaciteit tot ongeveer 400 personen. Ideaal voor activiteiten als:
Bruiloften en partijen;
Vergaderingen; Product presentaties; Uw idee…

Duntep mobiele bungalows

Een mobiele bungalow of chalet is meer dan alleen een onderkomen en meer dan een verblijf voor het weekend. Om het gehele jaar van het comfort en de sfeer te kunnen genieten, staat Duntep daarom als een huis voor de kwaliteit van haar mobiele bungalows en chalets. In een eigen productiehal maken vakmensen gebruik van een modern machinepark, waardoor een hoogwaardig eindresultaat wordt gegarandeerd. En met gebruik van degelijke materialen wordt er een hoge isolatiewaarde bereikt en hebben onze mobiele bungalows en chalets een lange levensduur. Met recht is dan ook te zeggen: van een mobiele bungalow van Duntep geniet u een leven lang.

 


HD Infra

We zijn een VCA-, ISO- en SEB-gecertificeerde onderneming die werkzaam is op het gebied van wegenbouw, asfalteren, grondwerk, en rioleringswerk. We werken voor grote opdrachtgevers als provincies, gemeentes en bedrijven maar ook voor particulieren. Om onze projecten te realiseren, werken we met gediplomeerde werknemers. Leerlingen doen ervaring op binnen HD Infratechniek volgens het leerwerkplan en begeleidingsplan. Daarnaast zorgen wij binnen alle disciplines van grond- weg- en waterbouw voor bijscholing op het gebied van product- en technische kennis.

 

 

AMBC pakket-sponsoren

We hebben ook vele sponsoren die een (meerjarig) sponsorpakket hebben maar die niet tot de hoofdsponsoren gerekend worden. Ook deze sponsoren willen we hier aan u voorstellen. ook kunt u middels een klik op het logo naar de website van de sponsor gaan.

Denkt u voor de aanschaf van iets eerst eens aan een AMBC sponsor!