AMBC Staphorst Header

Sponsoren


Stichting Sport & Business Staphorst is een actieve businessclub die ondernemers uit verschillende branches met elkaar in contact brengt. Via informele en interessante bijeenkomsten werken zij aan een uitgebreid netwerk van zakelijke relaties. Deze inspanningen zorgen ervoor dat de businessclub een mooie naam heeft verworven in Staphorst. Naast het creëren van een netwerk voor ondernemers, heeft de businessclub het doel om een budget bijeen te brengen voor (top)sporters en sportploegen in Staphorst. Met dit budget ondersteunen ze lokale toptalenten met als uitgangspunt: het bereiken van amateursport op topniveau en aansluiting vinden bij een NOC/NSF erkende sportbond.

Sport & Business vierde in 2022 haar 20-jarig jubileum en werd officieel opgericht door Hans Gebben, Jan Smit en Willem van Esch op 5 juni 2002.In september 2001 was het idee van de businessclub geboren door de toenmalige hoofdtrainer van de vv Staphorst, Popko Schuitema, die dit samen met genoemde voormalige bestuursleden en enkele personen uit de sponsorgroep, waaronder Nils Aberson van Café de Dissel, verder vorm heeft gegeven.

Delen van kennis, ervaring en plezier

De businessclub organiseert uiteenlopende activiteiten voor haar leden, waarbij het uitbreiden van het netwerk en zakelijke contacten altijd centraal staan. Zakendoen wordt plezieriger en kennis en ervaring worden met elkaar gedeeld. Voorbeelden van evenementen zijn: bedrijfsbezoeken, haringparty, en borrels. Ook organiseert Sport & Business jaarlijks in samenwerking met de gemeente Staphorst de sportersavond waar lokale kampioenen gehuldigd worden en het lokale topsport aandacht krijgt.

De AMBC Staphorst wordt financieel ondersteund door Stichting Sport & Business Staphorst. Door deze financiële ondersteuning werkt de stichting mee aan de uitstraling, ambities en sportieve prestaties die de AMBC voor ogen heeft. Verder gaat de AMBC met de stichting Sport en Business samenwerken om de jeugdcross een stimulans te geven. Plannen hiervoor zijn in ontwikkeling.

Meer informatie

Voor meer informatie over Stichting Sport & Business Staphorst kunt u terecht op: http://www.sebstaphorst.nl . Ook kunt contact opnemen met voorzitter Bert Kuijers op 06- 14 32 04 58

 

Tien nieuwe hoofdsponsoren voor de club.
De contracten van de vorige hoofdsponsoren waren eind 2020 al afgelopen maar vanwege corona, en dientengevolge het feit dat er bijna geen evenementen georganiseerd konden worden, heeft het bestuur doen besluiten het zestal ondernemers een jaar extra hoofdsponsorschap te schenken. Deze zes ‘oudgedienden’ Café Zaal Spoorzicht, Drukkerij De Reest, Hofstede motoren, HD Infra, Duntep mobiele bungalows en Klaas Boer tekenburo hebben hun overeenkomst verlegd en prijken ook de komende drie jaar weer prominent in de AMBC huisstijl.

Ze worden aangevuld door een viertal nieuwe ondernemers namelijk onderhoudsbedrijf Albert van Veen, De Patrijs catering en events, De Kooiker groep en Bert ten Hartog schilderwerken. De AMBC is trots dat men alle hoofdsponsoren uit de eigen gemeente heeft kunnen halen. Dit bewijst dat de motorsport in de gemeente Staphorst nog steeds kan rekenen op veel steun.
Voorzitter Bé Veen sprak een woord van dank uit aan het tiental hoofdsponsoren en tevens aan de vele andere sponsoren die de afgelopen maanden door de sponsorcommissie benaderd zijn en die positief tegenover een samenwerking met en ondersteuning van de AMBC staan.

De tien ondernemers genoten na de ondertekening van de contracten van een drankje en een rondleiding op het wiede gat waarbij hun de voortgang van de verbouwingen uitgelegd werd. Tijdens tweede Pinksterdag wanneer de AMBC het NK junior motoracing weer organiseert op circuit De Tippe in Staphorst zullen de kleuren van de hoofdsponsoren en de overige sponsoren voor het eerst getoond worden.

Klik op het logo van de sponsor om doorverwezen te worden naar de eigen webpagina. (indien aanwezig)

AMBC sub- sponsoren:
De AMBC prijst zich ook gelukkig met een aantal sponsoren die een zgn B of zilver pakket hebben. Dit zijn de sponsoren die net onder het hoofdsponsorpakket zitten.