Header
JTS_4686

De oldtimers

De Motorclub AMBC heeft een actief aantal leden wat zeer geïnteresseerd is in de klassieke brom- en motorfiets. Maar ook de klassieke vierwieler wordt niet vergeten. De AMBC staat immers voor Auto- Motor en Bromfiets Club?! De oldtimer commissie organiseert jaarlijks meerdere toerritten. Zowel dag- als avondritten staan op het programma. op deze pagina vind u het laatste nieuws over deze commissie.

De oldtimercommissie is weer begonnen met de voorbereidingen voor de oldtimer- toertochten voor auto’s , motoren en brommers. Aan deze ritten kan deelgenomen worden met een auto, motor of bromfiets van 25 jaar en ouder. De bedoeling is om de komende jaren twee van deze ritten per jaar te organiseren. De eerste zal telkens zijn op de 2e zaterdag in mei. Dit jaar zal dat zijn op zaterdag 8 mei 2021. Deze toer-rit heeft een lengte van ongeveer 100 km.
(Deze rit is afgelast)

Daarnaast zal er nog een rit zijn op de donderdagavond voor het grasbaanweekend. Daarvan is de datum dit jaar 12 augustus 2021. Deze rit heeft een lengte van ca. 40 km. De deelname voor beide ritten is gratis. Bovendien zijn de routes volledig met bordjes uitgezet. Iedereen kan dus individueel zijn eigen tempo rijden. Uiteraard dienen de voertuigen te voldoen aan de wegenverkeerswet en verzekerd te zijn. Het vertrek is beide data vanaf evenemententerrein de Tippe in Staphorst.

Het aanmelden voor de rit van 12 augustus kan ter zijner tijd via een inschrijfformulier op deze pagina. Daarop staan ook de starttijden en alle verdere bijzonderheden. Uiteraard nemen we de dan geldende coronamaatregelen in acht. Hou dus deze pagina in de gaten voor de laatste informatie van dit prachtige klassieke AMBC- avontuur.

 

Olde brommerritten 2021
De nieuwe kalender voor de olde brommerritten is bekend:

Dinsdag 18 mei – 19.00 uur,             startplaats wiede gat.
Zaterdag 19 juni – 12.30 uur,           startplaats Uitgaanscentrum Kisteman (zie poster hieronder)

Dinsdag 6 juli – 19.00uur,                 startplaats wiede gat
Dinsdag 10 augustus – 19.00 uur,   Klaas Slager brommerrit, startplaats wiede gat