AMBC Staphorst Header

Kalender 2024

De toercommissie heeft de nieuwe kalender ook vrijgegeven. Hieronder op de poster staan alle data. Bij de avondvierdaagse staat 3 juni. Dit is de startdatum. De totale vierdaagse vind plaats op 3, 4, 5 en 6 juni. Alle verdere info zoals starttijden en plaatsen volgt binnenkort.

Bisschop motoren toerrit
De zaterdag na het Pinksterweekend, op 25 mei gaan de gewone toerrijders van de AMBC weer een rit rijden. Dit keer staat de Bisschop motoren rit gepland. Er kan gekozen worden voor een afstand van ca 140km of ca 180km. Dit is gedaan voor diegene die vrezen voor zadelpijn of die simpelweg de motor niet hebben voor een langere afstand. De keuze is aan u!
Na afloop van de rit kan er bij Bisschop motoren genoten worden van een hapje en een drankje. Bisschop motoren vind u aan de MR. J.B. Kanlaan 48 in Punthorst. Deelname is zoals gewoonlijk bij de AMBC mogelijk voor iedereen, ook niet leden zijn welkom!
Half April nog snert eten!? Ja natuurlijk, gewoon, omdat het kan! Rijd jij mee met de AMBC snertrit? Kost je slechts €2 en je krijgt een lekkere bak snert na afloop. Ik wist het wel!
Zaterdag 13 april dus melden om 13.00 uur bij ons clubhuis op het wiede gat. De rit is ongeveer 130km en als je je mailadres even doorgeeft aan de toercommissie sturen ze de route vooraf voor je navigatie. toercommissie@hotmail.nl

 

Datum Soort rit Startlocatie Tijd

 

 

 

Zit u nog niet in de mailinglist van de toergroep en wilt u wel regelmatige info over de toerritten ontvangen? Stuur even een mail naar toercommissie@hotmail.nl en u wordt opgenomen in de mailinglist.