Header

Stien Eelsingh rit

De Stien Eelsingh rit is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt op de agenda van de A.M.B.C. Staphorst. Tijdens deze rit met ca. 35 zijspancombinaties kunnen minder valide kinderen plaatsnemen in de zijspanbak en hebben op deze manier een prachtige dag. De ouders/ verzorgers worden in een aparte bus vervoert. De Stien Eelsingh rit heeft in 2020 en 2021 helaas geen doorgang kunnen vinden vanwege corona.

Stien Eelsingh rit 2023.
Onder een stralende zon verzamelde zich op zaterdag 10 juni een lange stoet zijspannen en open auto’s voor de jaarlijkse Stien Eelsingh rit. Gelukkig kon het weer!
Het verzamelpunt was zoals vanouds uitgaanscentrum Kisteman. Gelukkig konden we hier ook na de overname van het etablissement ook nu weer terecht. Familie Eggen dank hiervoor!

Doel van de reis was dit jaar de waterbuffelfarm in Oldemarkt. Er was een mooie route uitgestippeld om daar te komen en natuurlijk zou zoals gewoonlijk de AMBC catering daar ter plaatse zijn om alle deelnemers te voorzien van een hapje en drankje. De route werd na de lunch voortgezet en de finish was nu wederom bij Kisteman alwaar een heerlijk buffet klaarstond voor de deelnemers en helpers.

De organisatie wil een woord van dank zeggen aan alle sponsoren die, op welke wijze dan ook, een bijdrage hebben geleverd aan deze dag. Zonder uw hulp kunnen we dit niet organiseren.

Hieronder een fotoverslag van de dag.