Header
Logo 2021

MotoGP dreamteam competitie

MotoGP Dreamteam competitie 2021

Tussenstanden 2021
01-Tussenstand na Qatar
02-Tussenstand na Qatar 2
03-Tussenstand na Portimao
04-Tussenstand na Jerez
05-Tussenstand na Lemans
06-Tussenstand na Mugello
07-Tussenstand na Barcelona
08-Tussenstand na Sachsenring
09-Tussenstand na Assen
10-Tussenstand na RBR01
11-Tussenstand na RBR02
12-Tussenstand na Silverstone
13-Tussenstand na Aragon
14-Tussenstand na Misano01
15-Tussenstand na USA
16-Tussenstand na Misano02
17-Tussenstand na Portimao02
18-Eindstand na Valencia

Beste MotoGP liefhebbers,

(Inschrijving is reeds gesloten!)

2020 was een zeer vreemd jaar. Oorzaak natuurlijk corona. Gelukkig is er toch nog een seizoen MotoGP verreden en konden we ons mooie spel ook uitvoeren. Ook in dit jaar zijn we nog niet van het virus af maar is er toch een nieuwe kalender bekend en gaan we dus ook gewoon van start met een nieuwe dreamteam competitie.

De spelopzet blijft gewoon hetzelfde als voorheen. Nadat we een paar jaar geleden enkele aanpassingen hebben gedaan met o.a. de toevoeging van de MotoGP teams merk ik dat deze opzet werkt. Ik blijf hier dus voorlopig aan vasthouden. Je hebt ook dit seizoen weer een budget van 15 miljoen, hiervoor moet je 2 rijders per klasse kiezen en je rijder krijgt dezelfde punten als de reguliere GP puntentelling. Ook krijg je 10 punten voor een pole-position en 10 punten voor de snelste race-ronde als de door jou gekozen rijder deze zou behalen. Ook moet je een team in de MotoGP klasse kiezen. De best geklasseerde rijder uit je gekozen team bepaald de behaalde punten voor je gekozen MotoGP team.

Je kunt het spel volgen via de AMBC website waar na elk race de tussenstand staat en ook weer via de Facebook groep. In deze besloten groep kan gediscussieerd worden over het spel en ook hier staat na elke race de tussenstand. Je kunt de AMBC dreamteam groep wel opzoeken op Facebook maar niet zomaar lid worden. Hiervoor heb je toestemming nodig. Zoek op ‘AMBC Dreamteam competitie 2021’ en dien een verzoek in om lid te worden. Deelnemers kunnen wel andere mensen uitnodigen voor de groep maar alleen deelnemers aan het spel kunnen lid worden van de groep.

De spelregels;

  1. De puntentelling is gelijk aan de reguliere WK puntentelling.
  2. Er zijn 10 punten te verdienen voor een pole-position in elke klasse en 10 punten voor de snelste race-ronde.
  3. De teampunten gaan naar de hoogst geëindigde rijder van dat team. De puntentelling voor de teams is gelijk aan de reguliere puntentelling. Bv. Je hebt Marc Marquez en tevens het Repsol Honda team gekozen en hij behaald de pole en snelste ronde EN wint de race dan krijg je dus 10+10+25+25 = 70 punten.
  4. Bij gelijk eindigen in eindstand wordt gekeken naar de best scorende MotoGP coureur, indien dit dezelfde coureur is kijken we naar de tweede rijder. Bij exact dezelfde teams worden de gewonnen prijzen bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal winnaars.
  5. Een eenmaal ingeleverd team kan NIET gewijzigd worden.
  6. Als een rijder in dezelfde klasse overstapt naar een ander team blijft hij gewoon punten voor je team scoren. Gaat hij echter naar een andere klasse dan krijgt hij vanaf dat moment geen punten meer toegekend!
  7. Het aantal prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit wordt gedurende het seizoen bekend gemaakt.
  8. Elke deelnemer dient de juiste code van de rijders hieronder te vermelden.
  9. Het budget mag niet overschreden worden. Het is niet de verantwoordelijkheid van de organisatie als blijkt dat het budget is overschreden. De deelnemer wordt dan verwijderd uit de stand.