Header
Logo MotoGP dreamteam 2020

Wegrace dreamteam competitie

Hieronder kun je na sluiting van de inschrijving de deelnemende teams bekijken. Klik op de link.

Teams Dreamteamcompetitie 2020


MotoGP Dreamteam competitie 2020

Het MotoGP race-seizoen gaat weer beginnen! We hebben weer een winter geduld moeten hebben maar we kunnen weer los om onze helden aan te moedigen en we kunnen weer vele uren discussiëren over onze favoriete sport! De spelopzet blijft hetzelfde als voorheen. Je moet dus weer 2 rijders per klasse kiezen en je rijder krijgt dezelfde punten als de reguliere GP puntentelling. Ook krijg je 10 punten voor de pole-position en 10 voor de snelste race-ronde als de door jou gekozen rijder deze zou behalen. Ook moet je een team in de MotoGP klasse kiezen. De best geklasseerde rijder uit je gekozen team bepaald de behaalde punten voor je gekozen MotoGP team.

Wat ook blijft is de Facebook groep. Tijdens het seizoen kan in deze besloten groep gediscussieerd worden over het spel. Ook komen hier na elke race de nieuwe tussenstanden te staan. Deze staan ook op de AMBC website. Je kunt de AMBC dreamteam groep wel opzoeken op Facebook maar niet zomaar lid worden. Hiervoor heb je toestemming nodig. Zoek op ‘AMBC Dreamteam competitie 2020’ en dien een verzoek in om lid te worden.

Je budget is wederom 15 miljoen euro. Met dit budget als uitgangspunt moet je dus 2 rijders uit elke klasse kiezen en 1 team uit de Moto-GP. Inleveren kan t/m maandag 2 maart. Op 1 maart wordt namelijk de laatste testdag afgewerkt in Qatar dus je kunt tot het laatste moment bekijken wie jij als grote kanshebbers ziet voor het MotoGP seizoen 2020!

Inschrijf-formulieren 2020:
Kostprijs rijders MotoGP 2020

Opgave MotoGP Manager 2020

De spelregels;

  1. De puntentelling is gelijk aan de reguliere WK puntentelling.
  2. Er zijn 10 punten te verdienen voor een pole-position in elke klasse en 10 punten voor de snelste race-ronde.
  3. De teampunten gaan naar de hoogst geëindigde rijder van dat team. De puntentelling voor de teams is gelijk aan de reguliere puntentelling. Bv. Je hebt Marc Marquez en tevens het Repsol Honda team gekozen en hij behaald de pole en snelste ronde EN wint de race dan krijg je dus 10+10+25+25 = 70 punten.
  4. Bij gelijk eindigen in eindstand wordt gekeken naar de best scorende MotoGP coureur, indien dit dezelfde coureur is kijken we naar de tweede rijder. Bij exact dezelfde teams worden de gewonnen prijzen bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal winnaars.
  5. Een eenmaal ingeleverd team kan NIET gewijzigd worden.
  6. Als een rijder in dezelfde klasse overstapt naar een ander team blijft hij gewoon punten voor je team scoren. Gaat hij echter naar een andere klasse dan krijgt hij vanaf dat moment geen punten meer toegekend!
  7. Het aantal prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit wordt gedurende het seizoen bekend gemaakt.
  8. Elke deelnemer dient de juiste code van de rijders hieronder te vermelden. Dit wordt niet allemaal gecontroleerd!
  9. Het budget mag niet overschreden worden. Het is niet de verantwoordelijkheid van de organisatie als gedurende het seizoen blijkt dat het budget is overschreden. De deelnemer wordt dan verwijdert uit de tussenstand.

Inleveren kan tot en met maandag 2 maart 2020, deelname kost €10,– per team.

Bij inleveren geldt de goudenregel: Alleen een deelnamestrook + geld is deelname!