Header
Logo 2022nieuw

MotoGP dreamteam competitie 2022

Inschrijving gesloten!

Hieronder vind je een link naar de deelnemende teams voor dit seizoen.
Teams MotoGP 2022

Tussenstanden:
Na elke Grand Prix verschijnt hier de nieuwe tussenstand.
01 Tussenstand na Qatar
02 Tussenstand na Indonesie
03 Tussenstand na Argentinie
04 Tussenstand na USA
05 Tussenstand na Portugal
06 Tussenstand na Jerez
07 Tussenstand na LeMans
08 Tussenstand na Mugello
09 Tussenstand na Barcelona
10 Tussenstand na Sachsenring
11 Tussenstand na Assen
12 Tussenstand na Silverstone
13 Tussenstand na Spielberg
14 Tussenstand na Misano
15 Tussenstand na Aragon
16 Tussenstand na Motegi
17 Tussenstand na Thailand
18 Tussenstand na Philip Island
19 Tusenstand na Sepang
20 Eindstand na Valencia

 

Beste MotoGP liefhebbers,

De grote vraag voor dit seizoen is natuurlijk hoe vergaat het de MotoGP racerij na het Rossi tijdperk? We doen dit spel namelijk al ruim 20 jaar maar elke keer hadden we NR 46 in de lijsten staan. Dit jaar dus voor het eerst niet! Hoewel het voor de fans natuurlijk spijtig is dat ‘Vale’ er niet meer bij is gaat het leven in het MotoGP circus gewoon door, en dit spel dus ook!

Je vind hierboven de nieuwe inschrijfformulieren voor dit seizoen. De spelopzet is hetzelfde als voorheen. Je hebt ook dit seizoen weer een budget van 15 miljoen euro. Hiervoor moet je 2 rijders per klasse kiezen en je rijder krijgt dezelfde punten als de reguliere GP puntentelling. Ook krijg je 10 punten voor een pole-position en 10 punten voor de snelste race-ronde als de door jou gekozen rijder deze zou behalen. Je moet tevens een team in de MotoGP klasse kiezen. De best geklasseerde rijder uit je gekozen team bepaald de behaalde punten voor je gekozen MotoGP team.

Je kunt het spel volgen via de AMBC website waar na elk race zsm de tussenstand staat en ook weer via de (besloten) Facebook groep. In deze groep kan gediscussieerd worden over het spel en ook hier staat na elke race de tussenstand. Je kunt de AMBC dreamteam groep wel opzoeken op Facebook maar niet zomaar lid worden. Hiervoor heb je toestemming nodig. Zoek op ‘AMBC Dreamteam competitie 2022’ en dien een verzoek in om lid te worden. Deelnemers kunnen wel andere mensen uitnodigen voor de groep maar alleen deelnemers aan het spel mogen lid worden van de groep.

De spelregels;

 1. De puntentelling is gelijk aan de reguliere WK puntentelling.
 2. Er zijn 10 punten te verdienen voor een pole-position in elke klasse en 10 punten voor de snelste race-ronde.
 3. De teampunten gaan naar de hoogst geëindigde rijder van dat team. De puntentelling voor de teams is gelijk aan de reguliere puntentelling. Bv. Je hebt Marc Marquez en tevens het Repsol Honda team gekozen en hij behaald de pole en snelste ronde EN wint de race dan krijg je dus 10+10+25+25 = 70 punten.
 4. Bij gelijk eindigen in eindstand wordt gekeken naar de best scorende MotoGP coureur, indien dit dezelfde coureur is kijken we naar de tweede rijder. Bij exact dezelfde teams worden de gewonnen prijzen bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal winnaars.
 5. Een eenmaal ingeleverd team kan NIET gewijzigd worden.
 6. Als een rijder in dezelfde klasse overstapt naar een ander team blijft hij gewoon punten voor je team scoren. Gaat hij echter naar een andere klasse dan krijgt hij vanaf dat moment geen punten meer toegekend!
 7. Het aantal prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit wordt gedurende het seizoen bekend gemaakt.
 8. Elke deelnemer dient de juiste code van de rijders hieronder te vermelden.
 9. Het budget mag niet overschreden worden. Het is niet de verantwoordelijkheid van de organisatie als blijkt dat het budget is overschreden. De deelnemer wordt dan verwijderd uit de stand.Kostprijs rijders MotoGP 2022
  Opgave MotoGP Manager 2022

Inleveren:
t/m zaterdag 26 februari 2022 bij clubhuis AMBC op wiede gat
t/m zondag 27 februari bij Buizerd 11 te Staphorst

Kosten deelname zijn €10 en bij inleveren geldt de regel; ALLEEN een deelnamestrook + geld = deelname!