Header
MXGP Dreamteam logo

Cross dreamteam competitie

MXGP Dreamteam 2022

dreamteam competitie 2022 stand

dreamteam competitie 2022 teams

dreamteam competitie 2022 coureurs

 

Inschrijving is gesloten! Hieronder vind je de deelnemers van de competitie 2022.

Door Jan Compagner

Daar is ie weer, de nieuwe MXGP Dreamcompetitie. Al dik 20 jaar hou ik me nu bezig met dit spelletje en het blijft mooi om te doen. De spelregels zijn hetzelfde als vorig jaar. Voor diegene die het spel nog niet kent volgen hier de spelregels:

Je hebt een budget van € 20 miljoen ter beschikking. Stel met dit budget een team samen van 6 coureurs: 3 rijders uit de MXGP klasse en 3 rijders uit de MX2 klasse. Let goed op dat je het budget niet overschrijdt. De punten die de coureurs behalen in de wedstrijd tellen rechtstreeks mee voor de dreamteam competitie. Het team dat aan het eind van het seizoen het meeste aantal punten heeft behaald is uiteraard winnaar. De startlijsten zoals ze hieronder te downloaden zijn zijn bindend voor de competitie. Het kan gebeuren dat een coureur in de loop van het seizoen toch in een andere klasse gaat rijden, maar in dat geval tellen de punten van deze
coureur niet mee.
Het inschrijfgeld is ook nu weer € 10,- De prijzenpot bestaat uit de inleggelden. Het aantal prijswinnaars is afhankelijk van het aantal deelnemers. Tot en met 100 deelnemers zijn er 5 prijswinnaars. Bij 101-110 deelnemers zijn er 6 prijswinnaars. Bij 111-120 deelnemers zijn er 7 prijswinnaars, enz. De prijsuitreiking vind
hopelijk weer plaats in de kantine op ’t Wiede Gat.

De eerste GP, van de in totaal 20 geplande GP’s, is op zondag 20 februari in Engeland. Om alle teams in te voeren in de computer heb ik een paar dagen nodig, dus ik wil als uiterste inleverdatum donderdag 17 februari stellen. Zodoende kan ik direct na afloop van de eerste GP de tussenstand al invullen en online zetten.

De tussenstand zal net als vorig jaar weer te volgen zijn op de AMBC website. Het ingevulde inschrijf formulier dient samen met het inschrijfgeld uiterlijk donderdag 17 februari binnen te zijn.

Inleveradressen:
(Inschrijving is gesloten!)
Jan Compagner, Gemeenteweg 381-15 Staphorst
Hofstede Racing, Industrieweg 78 Staphorst

Downloaden:
Dreamteamopgave 2022
MXGP coureurs 2022