Header
JTS_2217

Cross dreamteam competitie

MXGP Dreamteam 2021

dreamteam competitie 2021 stand

dreamteam competitie 2021 teams

dreamteam competitie 2021 coureurs

 

Inschrijving gesloten!

Vanwege de corona perikelen wat later dan normaal, maar we hebben toch maar weer een nieuwe  MXGP Dreamcompetitie samengesteld. De spelregels zijn hetzelfde als vorig jaar. Voor diegene die het spel nog niet kent volgen hier de spelregels:

Je hebt een budget van  € 20 miljoen ter beschikking.
Stel met dit budget een team samen van 6 coureurs:  3 rijders uit de MXGP klasse en 3 rijders uit de MX2 klasse. Let goed op dat je het budget niet overschrijdt. De punten die de coureurs behalen in de wedstrijd tellen rechtstreeks mee voor de dreamteam competitie. Het team dat aan het eind van het seizoen het meeste aantal punten heeft behaald is uiteraard winnaar.

De startlijsten zoals ze hieronder te downloaden zijn, zijn bindend voor de competitie. Het kan gebeuren, dat een coureur in de loop van het seizoen toch in een andere klasse gaat rijden, maar in dat geval tellen de punten van deze coureur niet meer mee.

Het inschrijfgeld is ook nu weer € 10,-
De prijzenpot bestaat uit de inleggelden. Het aantal prijswinnaars is afhankelijk van het aantal deelnemers. Tot en met 100 deelnemers zijn er 5 prijswinnaars. Bij 101-110 deelnemers zijn er 6 prijswinnaars. Bij 111-120 deelnemers zijn er 7 prijswinnaars, enz. De prijsuitreiking vind dit jaar hopelijk weer als vanouds plaats in de kantine op ’t Wiede Gat. De exacte datum hiervan volgt nog.

De eerste GP, van de in totaal 19 GP’s is op zondag 13 juni in Rusland. Om alle teams in te voeren in de computer heb ik een paar dagen nodig, dus ik wil als uiterste inleverdatum woensdag 9 juni stellen. Zodoende kan ik direct na afloop van de eerste GP de tussenstand al invullen. De tussenstanden zullen net als vorig jaar weer te volgen zijn op de AMBC website

Het ingevulde inschrijfformulier dient samen met het inschrijfgeld uiterlijk woensdag 9 juni binnen te zijn.

Inleveradressen:
Jan Compagner
Gemeenteweg 381-15
7951 PC Staphorst

of

Hofstede racing
industrieweg 78
Staphorst