Header

AMBC Cross

Wiede gat weer geopend voor vrije trainingen!

Aanstaande zaterdag vindt de eerste vrije training op het nieuwe circuit van de AMBC plaats. Voor deze training zijn in eerste instantie alleen leden toegestaan. De aanmelding hiervoor zal woensdagavond om 18.00u opengaan via de Moto-Inside App. Ingaande volgende week  gaat de inschrijving voor de zaterdag training telkens open op de maandagavond voorafgaand om 18.00u.

Een dagpas voor leden van de club kost dit jaar wederom €15,- Dit jaar zullen we afmaken met verkoop van dagpassen en voor volgend seizoen zal er ook de mogelijkheid komen voor het kopen van een jaarkaart.

In de maand juli zal de crossbaan alleen geopend zijn op de zaterdag van 13.00u tot 16.30u. Vanaf augustus zal de baan ook geopend zijn op de woensdag van 14.30u – 19.00u. Hierover volgt later deze maand de benodigde informatie.

Tijdschema
Tijdschema voor de zaterdag is als volgt.

13.00u – 13.20u : Jeugd / Beginners

13.20u – 14.00u : Overig

14.00u – 14.20u : Jeugd / Beginners

14.20u – 15.00u : Overig

15.00u – 15.20u : Jeugd / Beginners

15.20u – 16.30u : Overig

Twijfel je er over of je in de goede groep zit, spreek dan iemand van club aan om hierover te praten. Ben je een snelle jeugdrijder en is het veiliger bij de overige groep in te rijden? Bespreek dit dan ook met ons. Zo komen we samen altijd tot de veiligste en beste oplossing.

Er zijn een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in. De hele training zal iemand van de club toezicht houden dat er niet te veel rijders in de baan zijn. Is de baan vol? Dan zul je even moeten wachten voor je baan mag betreden op teken van onze vrijwilligers. Wij hopen hierin op jullie hulp, geduld en medewerking.

Transponder verplicht en teveel geluid is UIT!
Houd er rekening mee dat vanaf nu bij de AMBC een transponder verplicht is. Zonder wordt er niet gereden! Tevens letten wij zeer streng op het geluid. Er wordt gemeten en lawaaibakken gaan onherroepelijk aan de kant. We hebben 10 jaar gevochten om deze baan weer open te krijgen en dit gaan we niet verpesten door die enkele persoon die teveel lawaai maakt. We hopen dat de rijders onderling hier elkaar ook op aan spreken.

Bovenstaande regels zijn er zodat iedereen de best mogelijke en veiligste manier van trainen kan vinden en we met z’n allen heel lang plezier mogen beleven op het circuit.

 

Adres crossbaan/ clubhuis ’t Wiede Gat:
Spoordijk 2
7951 LA Staphorst
Tel: 0522-291195