Header
JTS_3304

AMBC Cross

Crossbaan langs A28 is geopend.

Het lange wachten is eindelijk voorbij. Aanstaande zaterdag 27 maart opent de AMBC voor het eerst de deuren van de crossbaan langs de A28. Door vele regen van de afgelopen tijd helaas iets later dan gehoopt, maar zaterdag is het zover. Deze eerste training is ALLEEN toegankelijk voor leden.  Vanaf woensdagavond 24-03 om 20.00 uur kunnen leden van de AMBC zich inschrijven voor deze training via de nieuwe MotoInside app. Wij hebben een maximaal aantal rijders per groep, dus wees er op tijd bij. De baan is geopend van 12.30u tot 17.00u.

Er wordt gereden in dezelfde groepen als afgelopen jaar:

  • Jeugd (15 min) 12.30 – 12.45u
  • minder gevorderd (20 min) 12.45 – 13.05u
  • Gevorderd (25 min) 13.05 – 13.30u

Bij opgave graag opgeven in de juiste groep voor jou. Deze volgorde wordt elk uur gerouleerd en het laatste halfuur van de middag is vrij rijden. Let op: de baan heeft een compleet nieuwe lay-out en zal dus niet hetzelfde zijn dan vorig jaar. Let hier op tijdens de eerste ronden!

Vanaf volgende week zal de training toegankelijk zijn voor zowel leden als niet-leden. Ook dan geld opgave ALLEEN via de Motoinside App.

Locatie: kruising Dekkersweg/Gorterlaan

Ook aankomend seizoen gelden de coronaregels nog, dus houd hier rekening mee! Dat betekend dat elke rijder MAXIMAAL 1 begeleider mee mag nemen. De rijder dient zich vooraf aan te melden bij de daarvoor aangewezen plek bij de ingang van de baan. Hier zal de rijder 2 bandjes ontvangen (1 voor de rijder, 1 voor de begeleider).

 

De Motoinside App
De AMBC gaat, net als vele andere motorclubs, de manier van inschrijven voor onze evenementen veranderen. Dit gaat vanaf nu via de nieuwe Motoinside App. Deze gratis App kun je downloaden op je telefoon en je maakt een account aan. Je ziet dan heel gemakkelijk welke circuits open zijn en waar je kunt rijden. Je kunt in de App ook meteen inschrijven voor trainingen en wedstrijden. heel makkelijk en overzichtelijk, zowel voor de rijder als de organisatie. Kijk voor meer info op www.motoinside.app

 

Crossbaan op Wiede Gat
Momenteel is onze eigen crossbaan op het wiede gat in verband met de verbouwing tot nader bericht gesloten.

 

Adres crossbaan/ clubhuis ’t Wiede Gat:
Spoordijk 2
7951 LA Staphorst
Tel: 0522-291195