Header
JTS_3304

cross off road

Openingstijden en voorwaarden gebruik crossbaan.

Momenteel is de crossbaan op ’t Wiede Gat in verband met de verbouwing tot nader bericht gesloten.

Zonder tegenbericht is de crossbaan geopend volgens de reguliere openingstijden echter zijn we hierbij geheel afhankelijk van het weer en de conditie van de baan.
Mocht de crossbaan om welke reden dan ook niet open kunnen dan melden we dit op de nieuwspagina van deze website of op onze Facebook pagina. De Facebook berichten zijn ook te lezen op de home pagina van deze website. Houd de actuele situatie goed in de gaten.

De baan is geopend op:
woensdag van 17:00 tot 19:00 uur
zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur.
Een half uur voor aanvang van de training is het terrein geopend.

Zoals iedereen wel bekend is, vecht de AMBC al enige tijd voor een nieuwe vergunning om zodoende de baan en alles daaromheen te kunnen te kunnen verbouwen. Onder onze huidige vergunning, is het haast onmogelijk om fatsoenlijk te kunnen crossen met alle klassen. Onze huidige vergunning is echter gewoon van kracht en wij kijken nu wat er, zolang onze nieuwe vergunning er nog niet is, nog wel mogelijk is.

Voorwaarden
Er kan dus beperkt gereden worden op ’t Wiede Gat, maar alleen onder strenge voorwaarden. Op deze manier weten wij dat wij geen risico lopen om de dwangsom van € 10.000,- te moeten betalen.
Jullie zijn van harte welkom om te komen trainen, maar houd wel rekening met het volgende:

Elke rijder/ begeleider dient zich eerst te melden bij een AMBC functionaris!

  • Er zijn alleen motoren toegestaan tot en met 65cc.
  • Elke motor wordt gemeten voordat deze het circuit op gaat. De geluidsmeting wordt gedaan volgens de FIM 2-max methode.
  • Er mogen maximaal 10 motoren tegelijk in de baan.

Seizoenskaart

Er worden dit seizoen ook weer crosskaarten met lidmaatschap verkocht. Hiermee kan de coureur de rest van het seizoen elke woensdagavond en zaterdagmiddag rijden op ’t Wiede Gat. (Alleen indien de baan rijdbaar bevonden wordt door onze crosscommissie)

Prijzen AMBC crosskaart voor 50 en 65cc:
AMBC crosskaart: €45,–
AMBC lidmaatschap (t/m 16 jaar): €15,–
(Niet- leden dienen dus een crosskaart EN lidmaatschap te kopen!)
Dagpas: €10,–

Gesloten
Wanneer het circuit zaterdags gesloten is wordt dit vermeld op de website van de AMBC of op onze Facebook pagina. De Facebook berichten zijn ook te lezen op de home pagina van deze website. Houd de actuele situatie goed in de gaten.
De bovenstaande regels EN de AMBC huisregels dienen gerespecteerd te worden en wij hopen voor de overige crossende leden dat onze nieuwe vergunning spoedig verleend wordt!

KNMV Basis Motorsport Licentie 2019.
Deze licentie moet door de coureur zelf worden aangevraagd bij de KNMV, dit kan niet meer, zoals in het verleden, bij de club.
Bij het invullen van allerlei gegevens wordt ook gevraagd naar een club, we zouden het erg waarderen indien hier AMBC ingevuld wordt aangezien we als club een vergoeding krijgen per licentie van de KNMV.

Adres crossbaan/ clubhuis ’t Wiede Gat:
Spoordijk 2
7951 LA Staphorst
Tel: 0522-291195