AMBC Staphorst Header

Agenda

De maatregelen aangaande het coronavirus hebben ervoor gezorgd dat het jaar 2020 ook voor de AMBC een zeer vreemde invulling krijgt. Enige maanden geleden moesten we de gehele jaarkalender opschorten omdat het totaal onduidelijk was hoe het virus zich zou ontwikkelen. We hebben gelukkig steeds meer mogelijkheden gekregen van onze regering en het is nu gelukkig zover dat we weer evenementen kunnen en mogen organiseren. natuurlijk dienen we ons nog steeds aan de regels van het RIVM te houden maar we hebben tenminste weer een nieuwe kalender EN er staan gelukkig vele bekende evenementen op.

Het bestuur en de commissies hebben na zorgvuldig beraad onderstaande data kunnen plannen en we kunnen gelukkig vele van de vertrouwde evenementen zien op deze kalender. Zo zien we dat de olde brommerritten een plaatsje hebben gevonden evenals de ritten voor de toermotoren. Ook staan er enkele clubcross wedstrijden gepland en ook de traditionele maiscross wordt genoemd. Ook de off road rit in december staat erop en zelfs het NK junior moto-racing op circuit De Tippe staat op 12 september genoteerd. Helaas heeft het bestuur moeten besluiten dat de Internationale grasbaanraces dit jaar niet plaatsvinden in Staphorst. gezien de organisatiekosten en het probleem een juiste datum te kunnen vinden kan dit mooie evenement dit jaar niet doorgaan.

UPDATE: Het NK Junior Moto-racing wordt niet zoals eerder gemeld op 24 oktober verreden maar op 12 september. Door op onderstaande foto te klikken is de juiste kalender te downloaden.