Header
JTS_9301

wegrace

Algemene informatie voor de AMBC Minibikers

Voor alle minibike rijders die willen rijden op De Tippe geldt dat ze lid dienen te worden van de AMBC en een trainingslicentie dienen te hebben van de KNMV. Deze kan via de AMBC aangevraagd worden. De AMBC bied het hele pakket, dus het AMBC lidmaatschap, de licentie, en de kosten voor het rijden op De Tippe aan. Bij het inschrijven geldt dat AMBC leden en inwoners van de gemeente Staphorst voorrang hebben.
We hebben ook een reglement opgesteld voor de minibikers. Er dient aan een aantal voorwaarden te worden voldaan op technisch gebied en tevens zijn er enige voorschriften voor wat betreft de kleding.

Wegrace training – technisch-veiligheids regelement


Kosten:

lidmaatschap € 20,00 (tot 16 jaar € 15,00 )
Minibikekaart € 40,00
KNMV licentie € 60,00*

Inschrijfformulier minibike training

Voor meer informatie over het minibiken bij de AMBC kunt u terecht bij ons bestuurslid Harm Dunnik. Harm is na 19.00 uur telefonisch te bereiken op 06-46250336 of per e-mail h.dunnik@hetnet.nl

*De licentiestructuur en tevens het aanvragen van een KNMV-districtslicentie is veranderd!
Met ingang van 2016 is de KNMV-districtlicentie vervangen voor de KNMV Basis Motorsport Licentie.
Deze licentie moet door de coureur zelf worden aangevraagd bij de KNMV, dit kan niet meer, zoals in het verleden, bij de club.
Bij het invullen van allerlei gegevens wordt ook gevraagd naar een club, we zouden het erg waarderen indien hier AMBC ingevuld wordt aangezien we als club een vergoeding krijgen per licentie van de KNMV.