AMBC Staphorst Header

Voortgang verbouwing wiede gat

Het lijkt van buitenaf wel of de bulten zand alleen maar geler worden door de bloempjes die erop groeien maar dat er verder weinig gebeurt. Toch is dit schijn. Er wordt gelukkig nog steeds vooruitgang geboekt met de nieuwbouw van ons wiede gat. Al gaat het helaas nog niet heel erg snel, zo eerlijk moeten we ook zijn.
We kunnen allerlei problemen opnoemen waaronder de uitblijvende levering van het zand en de toestand waarin het zand was wat wel aangeleverd werd. Vele kuups waren namelijk zeik en zeik nat en moest eerst weken ter droging liggen. Gelukkig helpt het mooie weer nu mee en kunnen we langzamerhand toch door. Eerste doel is het afronden van de geluidswallen. Afgelopen zaterdag was men weer met groot materieel in de weer en het was goed om te zien dat er weer actie was!
Ondertussen is ons clubhuis op enkele kleine zaken na klaar en dit is door Bert ten Hartog geweldig mooi opgeknapt. Gelukkig kan het clubhuis ook weer open en was het afgelopen zaterdag lekker druk maar wel veilig.. Ook het terras is bijna klaar zodat we de komende zomer in ieder geval gezellig in ons clubhuis kunnen zitten.

jun
13
IMG-20210612-WA0010