AMBC Staphorst Header

Voorinschrijving maiscross

Aanstaande zaterdag 19 oktober staat de afsluiting voor het AMBC motorcross seizoen gepland. Op het tijdelijke circuit  gelegen langs de snelweg A28 in Staphorst wordt namelijk de maiscross georganiseerd.

De voorbereidingen aan het circuit zijn in volle gang en de voorinschrijving voor het evenement is al geruime tijd geopend wat inmiddels resulteert in ruim 130 inschrijvingen.

Dit is al een mooi aantal maar er is in alle klassen nog voldoende ruimte voor meer deelnemers. Ben je voornemens om zaterdag deel te nemen aan dit prachtige evenement én om nog voor een laatste keer op dit prachtige circuit te kunnen rijden schrijf je dan nu nog in!

De weersverwachtingen voor de rest van de week laten geen grote hoeveelheden neerslag zien dus laat dit geen reden zijn om je niet in te schrijven.

Door je middels voorinschrijving aan te melden kunnen de vrijwilligers van de tijdwaarneming alles van te voren in voeren en verwerken. Dit heeft voor jullie het voordeel dat de wachtrijen bij de inschrijving op de ochtend voorafgaand aan het evenement korter zijn en jullie eerder kunnen gaan doen waar jullie voor komen, namelijk crossen.

De voorinschrijving is nog tot en met donderdagavond geopend.

Klik op onderstaande link om meteen naar het inschrijfformulier te gaan.

Inschrijfformulier maiscross

Voor diegene die al wel heeft ingeschreven plaatsen we hier de voorlopige startlijsten zodat een ieder nog even kan controleren of de gegevens juist zijn verwerkt.

Voorlopige deelnemerslijst maiscross 2019

Lees ook: https://www.ambc-staphorst.nl/cross-off-road/maiscross/

okt
15
JTS_2468=res