AMBC Staphorst Header

Update opfrisbeurt AMBC clubhuis

Die tekst hierboven valt goed op of niet? Dat is ook de bedoeling. Deze bordjes hangen namelijk sinds deze week in ons clubhuis. Aanstaande zaterdag mag namelijk het terras van ons clubhuis weer open en zoals bekend is er de afgelopen maanden heel veel werk verzet om onze kantine een mooie opfrisbeurt te geven. Bert ten Hartog heeft hier vele en vele uren in gestoken maar het resultaat mag er zijn!

Hieronder staan enkele foto’s afgebeeld maar om het resultaat goed te zien zul je de komende weken toch zelf eens langs moeten komen. Wees welkom! We zijn voorlopig vanzelfsprekend nog volgens de RIVM regels geopend. Een vriendelijk verzoek aan iedere bezoeker om zich aan deze regels te houden.

Geen smerige schoenen binnen!!
De foto hierboven zegt het al. We willen geen smerige poten binnen. (excuses voor de woordkeuze) Onze mooie houten vloer is namelijk deze week opnieuw in de olie gezet en het zou zonde zijn als we deze meteen weer vernielen met modderschoenen oid. Dus graag de voeten goed vegen of de schoenen even in de hal laten staan. Buiten deze strenge oproep van de kantinecommissie en de genoemde RIVM regels waar we ons nog even aan moeten houden zijn er verder geen beperkingen dus wees welkom in ons nieuwe clubhuis!

Vele handen hebben het werk licht gemaakt.
Zoals ik al zei heeft Bert ten Hartog vele uren werk in de opknapbeurt gestoken. Hierbij geholpen door de sponsorcommissie en de kantinecommissie. Het enige wat nog niet klaar is, is de nieuwe omheining van het terras. Hier wordt ook hard aan gewerkt en deze zal de komende weken ook afgewerkt worden. Onderstaande mensen of ondernemers hebben op enige wijze een bijdrage geleverd aan de opknapbeurt en we willen ze daarvoor hartelijk dank zeggen!

Bert ten Hartog schilderwerken
Eetcafé de Japperij
Jan Witte dienstverlening
Uitgaanscentrum Kisteman
Jouk Harink
Onderhoudsbedrijf Albert van Veen 
Roodblond bv
JTS Fotografie
Gert van Essen de kleurzaak
Kin installatie techniek
De Reest Multimedia
Bert van der Sluis betonboringen

jun
3
IMG-20210603-WA0000