AMBC Staphorst Header

Update inschrijvingen AMBC Clubcross en aparte klasse voor de 40+!

Beste crossliefhebbers,

De crosscommissie is volle bak bezig om de wedstrijd van zaterdag tot een succes te maken. De baan is in prima conditie al is er vandaag het nodige water gevallen. De inschrijvingen lopen mooi binnen maar er kunnen er natuurlijk nog veel meer bij. Inschrijven kan nog tot vrijdagavond 24.00 uur!

UPDATE! Hieronder kun je op de link klikken en de inschrijflijst bekijken. Check of je naam erbij staat en mocht je volgens jou wel ingeschreven hebben en je staat er niet bij stuur dan een mailtje naar cross@ambc-staphorst.nl of neem contact op via: 06-31294659. De rijders die een geel vakje achter hun naam hebben dienen nog aanvullende gegevens door te geven zoals bv een transpondernummer.

Ook is gebleken dat nog niet alle rijders betaald hebben. Denk eraan dat je inschrijving pas definitief is NA betaling van het inschrijfgeld. Bij volle klassen worden deelnemers die niet betaald hebben geschrapt.

Inschrijvingen 05-09-2020.

Oproep 40+ rijders!

Een aantal jaren terug is de 40+ klasse in het leven geroep om deze liefhebbers van de sport hun eigen competitie / wedstrijden te geven. Nu is er altijd aangegeven bij voldoende aanmeldingen ze ook hun eigen start te geven. Nu zien we dat er een flink aantal rijders uit deze zeer gewaardeerde categorie zich inschrijven in de Hobbyklasse.

Vanwege het behoorlijk aantal inschrijvingen willen we graag zaterdag de 40+ klasse een eigen start geven. Daarom vragen wij of de 40+ rijders zich willen overschrijven naar deze klasse. Uiteraard is dit een volledige eigen keuze en je komst wordt in beide gevallen gewaardeerd!

Wil je overschrijven van de Hobbyklasse naar de 40+ klasse? Stuur dan een email naar cross@ambc-staphorst.nl of neem contact op via: 06-31294659.

En heeft u zich überhaupt nog niet ingeschreven voor zaterdag? Doe dit dan snel op onze inschrijfpagina. Het kan nog tot vrijdagavond 24.00 uur!

sep
3
IMG_6267