AMBC Staphorst Header

Uitnodiging afronding geluidswal

Beste AMBC leden, sponsoren en overige belangstellenden,

Onderstaande nieuwsbrief is onlangs verstuurd. In het kader van de, naar alle waarschijnlijkheid, ophanden zijnde extra maatregelen aangaande het corona virus wil het bestuur melden dat de aangekondigde gebeurtenissen van zaterdag 13 november gewoon doorgang zullen vinden. Het officiële gedeelte zal in de buitenlucht plaatsvinden en de AMBC zal alle benodigde maatregelen treffen om het voor alle aanwezigen veilig te houden. Wees dus van harte welkom aanstaande zaterdag. Dit geld voor leden, sponsoren en overige belangstellenden.

Het bestuur van de motorclub AMBC is verheugd te kunnen melden dat we een zeer grote stap kunnen afronden in de verbouwing van ons wiede gat. Op zaterdag 13 november gaan we namelijk het laatste Greenwall segment plaatsen in de geluidswal en zullen daarmee een grote stap zetten richting de afronding van dit project.

Het bestuur wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en wil dit heugelijke feit delen en vieren met onze leden, sponsoren en genodigden. We gaan hier daarom zaterdag 13 november een klein officieel gebeuren van maken. Om 15.00 uur zal het laatste segment geplaatst worden door de twee oud- voorzitters Jan Hofstede en Henk Haasjes. Dit omdat zij, samen met de toenmalige besturen, een begin hebben gemaakt met dit grote project. Dankzij de lange adem van deze heren en de vele, vele vrijwilligers zijn we nu aangekomen bij de afronding van het plan.

Graag willen wij u daarom welkom heten dit samen met ons te vieren. Het officiële gedeelte is om 15.00 uur. We zullen zorgdragen voor een hapje en een drankje zodat er nog even gezellig nagepraat kan worden en natuurlijk zullen de plannen ook ter inzage liggen zodat eenieder die dat wil het vervolg van het project kan bekijken.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Auto, Motor en Bromfiets Club Staphorst

nov
12
1636204408546