AMBC Staphorst Header

Stemperiode Rabo clubsupport van start

Zoals we onlangs melden doet de AMBC ook dit jaar weer mee aan Rabo clubsupport. Deze Rabobank clubsupport campagne houdt in het kort in dat leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen stemmen op hun favoriete  (sport) vereniging en dat er, na getelde stemmen, een bepaald bedrag wordt geschonken aan deze vereniging. Hierbij geldt de regel ‘hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage!’

De AMBC kan nog steeds elke cent heel goed gebruiken om de verbouwing van het wiede gat af te ronden dus we zijn zeer blij met elke stem. Leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren vanaf van 4 tot en met 25 oktober 2021 hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

De volledige deelnemerslijst vind je terug op de Rabobank website met daarbij ook de AMBC. We hopen natuurlijk op heel veel stemmen zodat de bijdrage van de Rabobank zo hoog mogelijk uit pakt voor ons. Stemmen kan alleen voor leden van de bank dus ben je dit nog niet meld je dan even kostenloos aan. En stem vervolgens op de AMBC want elke stem telt en elke cent telt!

Hieronder de link naar de website van Rabo clubsupport
https://www.rabo-clubsupport.nl/

okt
5
Ontwerp poster 1