AMBC Staphorst Header

Prijzen dreamteam competities 2022 uitgereikt.

Gistermiddag zijn tijdens een gezellige bijeenkomst in ons clubhuis de prijswinnaars van de MXGP en MotoGP dreamteam competities gehuldigd. De top acht van de MotoGP competitie en de top vijf uit de cross ontvingen een prijs. Bijna elke prijswinnaar was aanwezig en er kon na het officiële gedeelte een mooie foto van de winnaars gemaakt worden. Met 99 deelnemers in de cross en 139 in de MotoGP vinden organisatoren Jan Compagner en Henk Haasjes dat het spelletje na ruim 20 jaar nog steeds bestaansrecht heeft en beide heren gaven dan ook aan volgend jaar door te gaan. Met de deelname van clublid Collin Veijer in de Moto3 kan het spel volgend seizoen alleen maar interessanter worden!

Een zeer mooi gebaar kwam van Auke Ruijg, de winnaar van de cross competitie. Hij was niet aanwezig maar had aan Jan Compagner aangegeven dat hij het prijzengeld doneerde aan de AMBC. Een heel mooi gebaar wat een warm applaus opleverde. Auke nogmaals bedankt hiervoor!

De aanwezige winnaars op de foto. Staan vlnr: Marnick van Leeuwen, Loran Faber, Harry Meulebelt, Jan Compagner, Erik Nieman en Jan Hattem
Zittend vlnr: Arie Voerman, Peter de Witte, Bennie Boessenkool en Isa Nieman. Niet aanwezig waren Auke Ruijg en Frank Fledderus.

Prijswinnaars MotoGP dreamteam competitie
1. Marnick van Leeuwen
2. Peter de Witte
3. Isa Nieman
4. Arie Voerman
5. Jan Hattem
6. Bennie Boessenkool
7. Loran Faber
8. Erik Nieman

Prijswinnaars MXGP dreamteam competitie
1. Auke Ruijg
2. Peter de Witte
3. Jan Compagner
4. Frank Fledderus
5. Harry Meulenbelt

nov
20
1668942081552 (2)