AMBC Staphorst Header

Oproep tot medewerking!

Wij als bestuur van de AMBC vragen jullie aandacht en medewerking. Gisteren konden we, na negen jaar!, eindelijk weer een wedstrijd organiseren op ons wiede gat. Dit waren negen jaar van bloed, zweet en tranen. Er waren dus zoals verwacht gisteren veel blije gezichten te zien.

Toch was er ook verontwaardiging en onbegrip. We hebben al die jaren gestreden voor uitbreiding van de baan en oplossing van het parkeerprobleem. Helaas hebben we toch enkele auto’s zien staan langs de Spoordijk die daar niet horen!  Er kan geparkeerd worden op het wiede gat OF aan de overkant van het spoor bij Talen houthandel. Daar was ruimte genoeg om te parkeren, je hoeft dan slechts 200 meter te lopen, ik denk dat er menig crossbaan is waar de afstand tot de parking groter is!
We hebben foto’s gemaakt van de auto’s en hopen dat de eigenaren dit zien en zich aangesproken voelen. De eigenaar van de Toyota had het helemaal bont gemaakt want die had zijn auto notabene langs de sloot gezet. De trekker die op de foto kwam aanrijden kon alleen met begeleiding erlangs. Anders hadden er een paar flinke krassen op de auto gezeten van de machine achter de trekker. Op de andere foto zie je een paar auto’s die doodleuk hun voertuig langs het lint zetten. Is het feit dat daar lint is gespannen dan niet voldoende?

We willen hiermee nogmaals benadrukken om NIET langs de Spoordijk te parkeren. Bij de volgende wedstrijd op zaterdag 22 oktober komen er ook verbodsborden langs de weg te staan. Graag dus dan de aanwijzingen opvolgen met betrekking tot het parkeren.

Dank voor de medewerking!

Het bestuur van de AMBC

sep
25
Outlook-axgtf4t4.png