AMBC Staphorst Header

Nieuwe jaarkalender staat online.

Eindelijk, daar is hij dan! De AMBC presenteert hierbij de nieuwe evenementen kalender voor het seizoen 2022. Normaliter is het gebruikelijk dat deze tijdens de ledenvergadering openbaar word maar omdat deze vergadering dit jaar wat laat in het seizoen gepland staat heeft het bestuur besloten deze nu alvast openbaar te maken.
Wat opvalt aan de kalender zijn natuurlijk de data voor de cross liefhebbers. Eindelijk kan er weer gereden worden op onze eigen baan! Ook de drie grote evenementen staan er weer op te weten de Pinksterraces, de grasbaanraces en de maiscross. Ook kunnen de toerrijders op de brommer, motor of in de auto weer volop aan de bak bij de diverse toerritten. Natuurlijk valt ook de blauwe balk aan de linkerzijde op. En dan met name dat hij helemaal leeg is. Hier staan normaliter zoals bekend onze hoofdsponsors. De contracten met deze sponsors waren afgelopen en de sponsorcommissie is druk doende nieuwe contracten af te sluiten. Hopelijk staat de balk dus binnen afzienbare tijd weer vol met logo’s!

Op de ledenvergadering zal er nadere uitleg volgen over deze kalender en zullen de verschillende evenementen nader toegelicht worden.

Door op de link hieronder te klikken kun je de kalender downloaden.
AMBC Kalender 2022

 

mrt
23
AMBC uitgelichte afbeelding