AMBC Staphorst Header

MXGP Dreamteam competitie 2020

Ook dit jaar is er weer een  Cross Dreamcompetitie bij de AMBC. Het is inmiddels al weer de 18e uitgave van dit populaire spel onder de cross liefhebbers.  De spelregels zijn hetzelfde als vorig jaar. Voor diegene die het spel nog niet kent volgen hier de spelregels:

Je hebt een budget van  € 20 miljoen ter beschikking.

Stel met dit budget een team samen van 6 coureurs:  3 rijders uit de MXGP klasse en 3 rijders uit de MX2 klasse. Let goed op dat je het budget niet overschrijdt.

De punten die de coureurs behalen in de wedstrijd tellen rechtstreeks mee voor de dreamteam competitie. Het team dat aan het eind van het seizoen het meeste aantal punten heeft behaald is uiteraard winnaar.

De startlijsten zoals ze hier staan afgedrukt zijn bindend voor de competitie. Het kan gebeuren, dat een coureur (in de loop van het seizoen) toch in een andere klasse gaat rijden, maar in dat geval tellen de punten van deze coureur niet mee.

Het inschrijfgeld is ook nu weer € 10,-   De prijzenpot bestaat uit de inleggelden. Het aantal prijswinnaars is afhankelijk van het aantal deelnemers. Tot en met 100 deelnemers zijn er 5 prijswinnaars. Bij 101-110 deelnemers zijn er 6 prijswinnaars. Bij 111-120 deelnemers zijn er 7 prijswinnaars, enz. De prijsuitreiking vind net als vorig jaar weer plaats in de kantine op ’t Wiede Gat. De exacte datum hiervan volgt nog.

De eerste GP, van de in totaal 20 GP’s is op zondag 1 maart in Engeland. Om alle teams in te voeren in de computer heb ik een paar dagen nodig, dus ik wil als uiterste inleverdatum woensdag 26 februari stellen. Zodoende kan ik direct na afloop van de eerste GP de tussenstand al invullen.

De tussenstand zal net als vorig jaar weer te volgen zijn op de AMBC site : www.AMBC-Staphorst.nl

Kostprijs rijders MXGP 2020

Cross dreamteam inschrijfformulier 2020

Het ingevulde inschrijf formulier dient samen met het inschrijfgeld uiterlijk woensdag 26 februari binnen te zijn.

Inleveradressen:        

Jan Compagner
Gemeenteweg 381-15
7951 PC Staphorst

of:
Hofstede Racing
Industrieweg 78
7951 PC Staphorst

Inleveren kan tot en met  woensdag 26 februari 2020, deelname kost €10,– per team.

feb
8
JTS_1968