AMBC Staphorst Header

Koop je eigen kruk!

Beste AMBC leden,

Zoals jullie allemaal weten wordt er met man en macht gewerkt aan het nieuwe wiede gat. Als je er langs rijd is het eerste wat je ziet de schitterende nieuwe geluidswal waar veel vrijwilligers al maanden mee zoet zijn. Binnenkort gaat de nieuwe baan verschijnen en gaan we nieuwe parkeerplaatsen creëren. Allemaal om na de winter in het nieuwe seizoen eindelijk weer te kunnen crossen op ons eigen wiede gat!

Maar er is nog veel meer gedaan in de voorbije maanden. Diegene die, nu het gelukkig weer kan en mag, regelmatig een bezoekje brengen aan ons clubhuis, hebben kunnen zien hoe veel werk hier binnen en buiten is verzet. De inrichting is prachtig geworden en de buitenmuren en terras zijn compleet vernieuwd. Wij als sponsorcommissie willen echter nog één detail aan de inrichting veranderen. Wij vinden het hoog tijd worden dat ons clubhuis eens opgefrist wordt met mooie nieuwe barkrukken. Mooie nette krukken met rugleuning.
Maar omdat alle verbouwingen al heel veel geld kosten willen we hiervoor eigenlijk geen geld uit de kas halen. Nee, wij hopen dat jullie, de leden, hieraan bij willen dragen. Wij hopen namelijk dat jullie je eigen kruk willen kopen!

Natuurlijk bedoelen we dit symbolisch, het is niet zo dat er niemand anders op ‘jouw’ kruk mag zitten. Je moet het als een soort van sponsoring zien voor nieuwe barkrukken voor ons clubhuis. We gaan ons nog beraden hoe we hiervoor dank gaan zeggen. Misschien komt er iets in de kantine te hangen, een lijst met namen of bedrijven of iets dergelijks. Het is namelijk ook mogelijk als bedrijf een kruk of een aantal krukken te sponsoren.

We denken ongeveer 25 krukken nodig te zijn en we denken aan een bedrag van €75 per kruk. Wellicht kunnen we ze goedkoper inkopen maar wij denken voor dit bedrag een leuke, goed zittende kruk te kunnen krijgen. En het geld wat overblijft gaat vanzelfsprekend in de pot voor de verbouwing!

Heb je interesse in het sponsoren van een nieuwe barkruk? Reageer dan even via mail naar sponsoringambc@gmail.com of geef het door aan iemand van de sponsorcommissie. Onze dank is alvast groot!

De AMBC sponsorcommissie
Bert ten Hartog
Roelof Wolf
Roelof Bloemhof
Jan Witte
Bertil Klaassen
Bé Veen
Henk Haasjes

nov
2
Barkruk_Felix_65_Frame_Zwart_Kunstleder_Cognac_800x800