AMBC Staphorst Header

Inschrijven Cross

Inschrijven voor de AMBC cross wedstrijden kan alleen via de Motoinside App. klik hieronder op het logo om naar hun website te gaan.

Inschrijven via de Moto Inside App.

De AMBC werkt sinds het seizoen 2021 met de Moto Inside App. Hoe werkt deze App?

-> Rijders maken eenmalig een account aan bij het kopje profiel in de app of via de webversie.
-> Wanneer het account per e-mail bevestigd is kunnen de rijders inloggen en terugkeren naar het evenement waaraan ze deel willen nemen.
-> Dan klikken ze in het evenement op ‘KOOP TICKET.’ Hier vullen ze gegevens in die de club specifiek vraagt. Deze gegevens blijven voor jou opgeslagen zodat je ze de volgende keer niet nogmaals hoeft in te vullen.
-> Je maakt aansluitend de keuze voor je juiste ticket/groep! Dit is zeer belangrijk, zodat we niet te veel snelheidsverschil onderling in de groepen krijgen. Vinden wij dat je overgeplaatst moet worden in een andere groep, zullen wij dit bij inschrijving of tussendoor bij u melden.
-> Aansluitend reken je af waarna je je deelname bevestigd ziet in het kopje ‘orders’ in je profiel. Als je gaat trainen meld je je bij de toezichthouder met je persoonlijke qr-code. Die vindt je onder het knopje ‘check-in’ rechtsboven op deze pagina. Na het inchecken kun je gaan rijden.
-> In jouw betaalde €15,- of €20,- zit €0.80,- transactie/ administratie kosten voor Moto Inside. Bij annulering van het evenement (bijvoorbeeld door te slecht weer) word je geld terug gestort exclusief de €0,80,- en krijg je een melding van Moto Inside.

Naast deze aanmelding via Moto Inside moeten rijders in bezit zijn van een geldige KNMV Licentie.

Kosten:
Leden: €15,-
Niet-leden: €20,-