AMBC Staphorst Header

Inschrijven cross country

Beste crossliefhebbers,

Op zaterdag 10 oktober organiseert de AMBC Staphorst een cross country wedstrijd op het tijdelijk circuit (locatie Dekkersweg).

Dankzij het afsluiten van een nieuwe verzekering is het ook mogelijk deze dag deel te nemen met een crossmotor, en zonder motorrijbewijs!

Op deze dag wordt er op het tijdelijk circuit aan de snelweg in de ochtend een 2uurs solo wedstrijd gehouden, en in de middag een 3uurs team cross. De route zal bestaan uit crossbaan, zandpaden, bosjes en enkele obstakels. 

Voor de 2uurs solo wedstrijd is er tussen 08:00 en 09:00 gelegenheid om in te schrijven en de tankstraat op te bouwen. Om 09:15 zal er een verkenningsronde plaatsvinden, en om 09:30 is de start. Inschrijfgeld is 35,- per solo en het maximale aantal deelnemers is 60. 

Deelnemers van de 3uurs teamcross kunnen zich tussen 11:30 en 12:30 melden voor inschrijving en opbouw van de tankstraat. Hierop volgt de verkenningsronde om 12:45 voor iedere deelnemer, waarna we om 13:00 gaan starten. Er mogen maximaal 60 team deelnemen en een team mag bestaan uit 2 of 3 rijders. Het inschrijfgeld per team bedraagt 60,-

Inschrijven cross country solo
Inschrijven cross country teams