AMBC Staphorst Header

Hulp gevraagd voor de Stapperster veldrit

De Stappersterveldrit, één van de grotere evenementen op de kalender van de AMBC wordt dit jaar georganiseerd op dinsdag 28 december. De Off Road commissie is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de 2021 editie van de rit, echter als de afspraken gemaakt zijn en de route op papier is uitgewerkt moet de daadwerkelijke opbouw van de route nog beginnen.

Een Offroad rit organiseren is een forse klus die de commissie niet zonder de hulp van vrijwilligers kan klaren. Op zaterdag 11 december, zaterdag 18 december, vrijdag 24 december en maandag 27 december zijn de geplande dagen voor de opbouw van de route.

De eerste dagen zullen in het teken staan van spullen klaar zetten, bladblazen en spoortjes losmaken en of -spitten. Aanvang 8:00 uur bij het AMBC clubgebouw op ’t Wiede Gat waar met een kop koffie de plannen voor de betreffende dag worden doorgesproken. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden, kom gewoon naar ’t Wiede Gat als je tijd hebt.

De laatste dagen van de opbouw zijn gepland om alles klaar te maken en de route uit te zetten met het doel de route compleet gereed te maken voor een mooie Off Road rit.

De dagen na de Stappersterveldrit staan in het teken van opruimwerkzaamheden en het weer in goede staat opleveren van onder andere de landerijen en zandwegen. Hiervoor zijn 29 en 30 december gepland. Uiteraard wordt hier op dinsdag middag meteen na de rit al mee begonnen.

Zoals vaak geschreven en zeer belangrijk om nogmaals te vermelden is het voor de AMBC niet mogelijk de Stappersterveldrit te organiseren zonder de hulp van voldoende vrijwilligers. We rekenen op veel mankracht op de vermelde dagen want er is veel werk te verrichten. Alleen met voldoende hulp van vrijwilligers is de Stappersterveldrit ook in de toekomst mogelijk.

Alle dagen nog even op een rijtje: 

Opbouw:

  • Zaterdag 11 december
  • Zaterdag 18 december
  • Vrijdag 24 december
  • Maandag 27 december
  • Dinsdag 28 december Stappersterveldrit

Opruimen:

  • Dinsdagmiddag 28 december na afloop van de rit
  • Woensdag 29 december
  • Donderdag 30 december
dec
8
Poster OffRoad 2021