AMBC Staphorst Header

Hulp gevraagd bij NK Junior moto-racing

De wegrace commissie heeft een goed bericht en een slecht bericht te melden. het goede bericht is dat het NK junior moto-racing wat op zaterdag 28 augustus gepland stond door kan gaan. Het slechte nieuws is dat ook dit evenement helaas zonder publiek georganiseerd moet worden.
De organisatie ziet dermate veel eisen op zich af komen als men wel publiek toe laat dat men dit niet ziet zitten. Om het evenement en de wedstrijden toch door te kunnen laten gaan heeft men ervoor gekozen dit zonder publiek te houden. Het evenement zal zo basic mogelijk verreden worden, het doel is puur om de deelnemers te kunnen laten strijden voor hun kampioenschap.

De commissie zoekt echter nog wel hulp bij de op- en afbouw van het evenement, en ook op de dag zelf. Alle hulp is hierbij welkom. Men wil dinsdagavond 24 augustus beginnen met de opbouw op circuit De Tippe. Mocht je zin en tijd hebben om te helpen meld je dan gewoon ter plaatse, je bent zeer welkom. Ook de avonden na dinsdag zal er gewerkt worden op De Tippe.
Wil je even wat meer info over de tijdstippen waarop men op De Tippe bezig is of wil je jezelf aanmelden bel dan even met commissielid Johan Veijer op nummer 06-54642361

Foto: JTS Fotografie

 

aug
18
JTS_1040