AMBC Staphorst Header

Helpers gevraagd voor Wiede Gat

Het hele jaar wordt er al gewerkt op onze crossbaan. Dit met als doel nog steeds om de nieuwe baan in februari 2021 te kunnen openen. Deze planning is tot nu toe nog steeds haalbaar maar dan moeten we wel gas geven met z’n allen, dit om een beetje in motorische termen te blijven.

Nu de vakanties weer voorbij zijn gaan we de komende weken weer volle bak aan het werk. Te beginnen op zaterdag 12 september. Zoals we al vaker hebben aangegeven zijn we hierbij hulp nodig. Hulp van onze leden. Niet alleen komende zaterdag maar ook de weken erna. De bouwgroep doet daarom een oproep aan de leden om zich te melden. geef je op bij Klaas Jan Slager of Martin de Witte en geef aan dat je beschikbaar bent om te helpen. Dit hoeft echt niet elke zaterdag maar hoe meer aanmeldingen we hebben hoe meer we de zaken kunnen verdelen.

Heb je dus af en toe eens een zaterdag tijd over en wil je wel helpen met de verbouwing? Geef je dan even op bij de beide genoemde heren. Hun nummers staan hieronder. Een simpel WhatsAppje is al voldoende.

Klaas Jan Slager – 06 3065 3749
Martin de Witte – 06 3129 4659

sep
7
DJI_0049