AMBC Staphorst Header

Fotoverslag werkdag op wiede gat

Gisteren is er door een groep vrijwilligers weer hard gewerkt om onze crossbaan klaar te krijgen. Er werd weer gewerkt aan de geluidswallen en enkele tientallen meters zijn nu op de gewenste hoogte. Dit geeft toch wel een indrukwekkend aanzicht, het lijkt wel bijna een voetbalstadion als straks de hele geluidswal klaar is! Het grote probleem blijft overigens het ontbreken van voldoende zand om alles af te krijgen. we doen een dringend beroep aan eenieder die ons kan helpen aan geschikte grond.

Naast de geluidswal is er ook hard gewerkt bij de ingang van de baan. De bekende containers zijn weggehaald en staan even op een andere plek. Het hele terrein bij de ingang is opgeruimd en de oude start locatie is weggehaald. Bij de nieuwe baan wordt deze weer helemaal nieuw opgebouwd. Hieronder weer enkele foto’s van gisteren.

Aanstaande zaterdag wordt er weer gewerkt, alle hulp is wederom welkom. Om 08.00 uur staat de koffie klaar en er wordt gezorgd voor een natje en een droogje. Je komt wat dat betreft niks tekort, daar zorgt onze kantine commissie wel voor!

okt
25
24-10-2020-05