AMBC Staphorst Header

Finale clubcross competitie

Met de wedstrijd van 24 augustus nog vers in het geheugen staat voor aanstaande zaterdag 7 september alweer de vierde en tevens laatste door de AMBC Staphorst georganiseerde open beker clubcross van dit seizoen op het programma.
Zaterdag zullen de coureurs voor de laatste keer dit seizoen de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde bekers.

Daarnaast zullen tijdens de twee te verrijden manches ook de laatste punten voor het clubkampioenschap verdeeld worden op het mooie circuit van Mussche.
Een aantal kampioenen zijn inmiddels bekend echter in een aantal klassen zal pas op zaterdagmiddag na de tweede manche bekend zijn wie zich de AMBC clubkampioen 2019 mag noemen.

Na de mooie crossdagen van afgelopen seizoen hopen we aanstaande zaterdag wederom op een daverende opkomst met mooie en sportieve wedstrijden.

Alle solo klassen zullen weer aan de start verschijnen en de AMBC catering zal aanwezig zijn voor een hapje en een drankje.
Genoeg reden dus om zaterdagmiddag je favoriet  te komen aanmoedigen of om gewoon te genieten van een mooie middag motorsport, de entree is gratis.

Klasse indeling:
50cc
65cc KW
65cc GW
85cc KW
85cc GW
Hobbyklasse
MX125 B
MX250 B
MX500 B
40+ klasse
MX2 A
MX1 A

Tijdschema:
Inschrijving: 08.30u – 09.15u *
Training:        09.30u
Wedstrijden: 11.30u

*De inschrijving vindt plaats op het circuit er wordt niet gewerkt met voorinschrijving.

 

Maiscross
Mochten jullie nu denken dat hierna het AMBC motocrossseizoen 2019 er helemaal op zit…niet getreurd want niets is minder waar!
Traditioneel wordt het AMBC motocrossseizoen afgesloten met de maiscross en dat is dit jaar niet anders.

De 2019 AMBC Maiscross staat gepland op 19 oktober en zal verreden worden op dezelfde locatie, maar hierover later meer……

 

Lees ook:

Informatie clubcross

Tussenstand clubcross competitie

sep
2
JTS_5729