AMBC Staphorst Header

Feestavond – Sportman / vrouw van het jaar verkiezing

Met nog een week te gaan tot aan de feestavond kan er nog steeds gestemd worden op de Sportman/vrouw van het jaar. De feestavond vindt aanstaande zaterdagavond 7 december plaats in Zaal Spoorzicht aan de Gemeenteweg 171 in Staphorst.

Ook dit jaar hebben AMBC leden mooie prestaties geleverd met topklasseringen in nationale en internationale competities. Naast alle clubkampioenen zijn er ook een aantal Nederlandse en Europese kampioenschappen gewonnen door AMBC leden die allen gehuldigd zullen worden deze avond.

Stemmen op de sportman/vrouw kan heel eenvoudig door hier te klikken. We willen dan ook alle AMBC leden die dit nog niet hebben gedaan vragen hiervan gebruik te maken!!

Je hoeft alleen even je naam, postcode en keuze te vermelden. Voorwaarde is wel dat je lid bent van de AMBC Staphorst als ook de sportman / vrouw naar keuze.

Op 7 december tijdens de feestavond zal de winnaar bekend worden gemaakt. Jij bepaald dus nu wie er volgens jou in 2020 prominent op de AMBC website en AMBC mailings zal staan! Stemmen kan nog tot en met aanstaande woensdag 4  december.

Graag tot ziens op de feestavond De zaal is geopend vanaf 20:00 uur en om20:30 uur zal er begonnen worden met de huldigingen.

dec
1
JTS_4989