AMBC Staphorst Header

Een terug- en vooruitblik.

Op de laatste dag van het oude jaar sturen we nog eenmaal een nieuwsbrief met het nieuwste AMBC nieuws.

De AMBC heeft een prachtig memorabel jaar achter de rug waarin we onze crossbaan en clubhuis hebben heropend en de eerste wedstrijden hebben verreden. We zagen prachtige evenementen die met veel publieke belangstelling werden verreden. De Pinksterraces en de grasbaanraces waren een groot succes.
Enkele dagen geleden nog zagen we een enorm aantal enthousiaste off road rijders door de prachtige omgeving van Staphorst rijden en genieten van de Stapperster veldrit.
We hopen in het nieuwe jaar wederom mooie motorsport evenementen te mogen organiseren en de eerste data hiervoor zijn al bekend. Begin volgend jaar zullen deze middels nieuwsbrieven, website en social media bekend gemaakt worden. De eerste voorzet geven we nu al:

  • Zaterdag 14 januari van 16.00 tot 18.00 uur nodigt het bestuur alle leden en sponsoren uit voor de nieuwjaarsborrel. Onze voorzitter zal dan namens het bestuur een terug- en vooruitblik geven op 2022 en 2023.
  • Vrijdagavond 20 januari verzorgt Dik Toersen een videoavond en verkeers opfriscursus. Meer info hierover volgt.
  • Vrijdagavond 27 januari wordt het jaarlijkse AMBC darttoernooi gehouden. ook hierover binnenkort meer info.
  • Vrijdagavond 10 februari nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit op de jaarlijkse vrijwilligersavond.
  • Woensdag 22 februari houden we de algemene ledenvergadering.

Dit zijn de eerste data voor het nieuwe jaar. We hopen veel leden en sponsoren op de nieuwjaarsborrel te mogen begroeten en zoals vermeld volgt nadere info over de andere data binnenkort in het nieuwe jaar.

Voor nu wensen we eenieder een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2023!

dec
31
JTS_2058