AMBC Staphorst Header

De wegracetrainingen gaan weer beginnen

Het is weer zover! Het nieuwe wegrace trainingsseizoen staat voor de deur. Mijn naam is Pascal Mussche, ik ben nieuw in de AMBC wegracecommissie, en ik ga er, ingaande dinsdagavond 5 april,  samen met de andere commissieleden dit jaar voor zorgen dat er iedere dinsdagavond een training plaats vindt op het Evenemententerrein ‘de Tippe’ in Staphorst. Ik ga hiervoor de cursus KNMV motorsport trainer volgen.

Iedere dinsdag om 18.00 uur zal ik aanwezig zijn om de baan op te bouwen. Ik ben hier enige hulp bij nodig dus indien je komt trainen met je zoon of dochter is wat hulp bij het opbouwen welkom! Hoe eerder de baan erin ligt hoe eerder er gereden kan worden.

Vanaf ±18.30 uur tot en met 21.00 uur kan er getraind worden in groepen. Normaal gesproken is er een groep met kleine wielen (minibikes) en een groep met grote wielen (NSF, Ohvale, R125, Puch, Open 125 4-takt), maar dat wordt iedere week bekeken aan de hand van het aantal inschrijvingen.
Om 21.00 uur breken we even snel de baan af met z’n allen en dan zeg ik, op naar de volgende week!

Om mee te kunnen doen, kunt u zich inschrijven tot uiterlijk elke maandagavond en moet het inschrijfgeld uiterlijk dinsdagochtend overgemaakt zijn. Inschrijven gaat via de volgende link: https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijven-wegracetraining/

Kosten:
Dinsdagavond training €15,00 (per avond)
KNMV basis sportlicentie € 60,00*

*De licentiestructuur en tevens het aanvragen van een KNMV-districtslicentie is veranderd. Met ingang van 2016 is de KNMV-districtslicentie vervangen voor de KNMV Basis Motorsport Licentie. Deze licentie moet door de coureur zelf worden aangevraagd bij de KNMV, dit kan niet meer, zoals in het verleden, bij de club.
Bij het invullen van allerlei gegevens wordt ook gevraagd naar een club, we zouden het erg waarderen indien hier AMBC ingevuld wordt aangezien we als club een vergoeding krijgen per licentie van de KNMV.

Ik hoop dat ik u snel mag zien op de Tippe in Staphorst en voor vragen kunt u vanaf 5 april ook altijd eerst eens even komen kijken op het circuit!

Namens de AMBC wegrace commissie, Pascal Mussche

mrt
16
JTS_0934