AMBC Staphorst Header

De oldtimers mogen weer op pad!

De enthousiaste oldtimer commissie van de motorclub AMBC heeft haar kalender weer gereed. Er staan diverse ritten voor brom- en motorfiets gepland en ook de liefhebber van de oldtimer automobiel wordt niet vergeten. Alle data staan op de website van de club zodat eenieder zijn of haar agenda kan bijwerken.

Zaterdag 14 mei eerste oldtimer dagrit.
Er staan dit jaar twee evenementen voor de klassieke brommer, motor of auto gepland. Op donderdagavond 18 augustus is het al haast traditie aan het worden dat de oldtimers het grasbaan weekend openen. Op deze avond staat evenemententerrein De Tippe in Staphorst barstensvol met prachtige voertuigen. Later in het jaar meer over deze avondrit. Op zaterdag 14 mei is elke oldtimer liefhebber namelijk ook van harte welkom in Staphorst op De Tippe. De oldtimer commissie heeft dan een prachtige route van ongeveer 100km uitgezet door de mooie omgeving van Staphorst. Deelname is mogelijk voor auto’s, motoren en bromfietsen met maar één regel: het voertuig moet tenminste 25 jaar oud zijn!

Vooraf opgave gewenst.
De organisatie vraagt de deelnemers zich vooraf op te geven. Dit kan via mail naar opgaveoldtimer@hotmail.com op via Whatsapp naar 06-20379395 of 06-28716853. Belangrijk bij opgave is het doorgeven van naam en woonplaats, een mailadres en of de deelname met auto, motor of bromfiets is.

Aanvangstijd.
Het terrein is open vanaf 10.30 uur. Men kan tussen 12.00 uur en 13.00 uur beginnen met de rit. De toegang is gratis en voor de inwendige mens is er catering aanwezig. De route word bepijld met bordjes en dankzij de sponsoren Meesters tweewielers en Autovakmeester Stapel word er zorggedragen dat elke deelnemer weer veilig op de startplaats aankomt.

mrt
17
Affiche Oldtimerrit A6