AMBC Staphorst Header

De handen uit de mouwen en gassen!

Over enkele weken, in week 39 gaat het dan gebeuren; Op de donderdag, vrijdag en zaterdag worden de overgebleven stukken van de geluidswal op de juiste hoogte gebracht met twee rupskranen en een shovel. Dat betekent dat aansluitend en tijdens deze werkzaamheden de oprijplaten, betonwanden, poeren en de greenwall geplaatst kunnen worden.

In de tussentijd kan ook allerlei overige rommel worden opgeruimd zodat aansluitend de nieuwe baan en minibaan uitgezet kan worden. Ook kunnen we het Sita terrein bestraten en de daarvoor benodigde baan alvast aanleggen. Ondertussen worden ook de laatste twee muren van onze kantine opnieuw in de verf gezet dus iedereen begrijpt dat we nu veel handjes kunnen gebruiken.
Hierbij dus een oproep aan iedereen; het maakt niet uit wat je kennis of kunde is. Wil je helpen bij de verbouwing meld je dan even aan bij  Klaas-Jan Slager (06-30653749) of Martin De Witte (06-31294659)  en steek de handen uit de mouwen. Nu kunnen en moeten we laten zien dat we een club zijn en samen de schouders er onder zetten zodat we volgend jaar bij aanvang van het seizoen 2022 de baan klaar hebben en er eindelijk weer gereden kan worden op ’t wiede gat. En oh ja,  een speciale oproep voor shovel- machinisten. Zijn er onder de leden mensen die goed met een shovel overweg kunnen? Meld je dan hiervoor ook aan bij Klaas Jan of Martin, we kunnen jullie goed gebruiken!

Met vriendelijke groet,

Bé Veen
Voorzitter AMBC

sep
20
IMG-20210612-WA0010