AMBC Staphorst Header

Crowdfunding actie verbouw ’t Wiede Gat loopt nog steeds

We zitten in een lastige tijd. Het hele sociale leven ligt plat door toedoen van een virus. Elke Nederlander heeft hier mee te maken op dit moment. Misschien een fout moment om nu dit bericht te verzenden?

Nee, wij denken het niet. Ook jullie club heeft het namelijk moeilijk op dit moment. het is nog totaal niet te zeggen wanneer we enig evenement kunnen organiseren dit jaar. Voorlopig ligt alles tot juni plat. Het bestuur heeft hier de nodige hoofdbrekens aan om te trachtten de kalender nog enigzins rond te krijgen, als dit al mogelijk is…

Daarom is het juist dat we nu jullie willen herinneren aan onze crowdfunding actie. je weet wel, die actie waarmee we proberen de financien binnen te halen teneinde onze prachtige crossbaan te kunnen verbouwen. Elke week zijn er vele vrijwilligers bezig en we gaan, voor zover mogelijk is door de corona crisis, hiermee ook door. De AMBC is namelijk juist nu ook elke euro nodig!

Wil jij echter helpen om ons mooie wiede gat te verbouwen? Doneer dan even in onze crowdfunding actie. Elke euro is namelijk meegenomen. Door hieronder op de link te klikken kom je op de website waar je kunt doneren.

AMBC Crowdfunding actie

Heel veel dank voor je hulp!

mrt
29
DJI_0049