Header

Trainingsdagen 2023

Motocross: een oh zo’n mooie sport, maar soms ook o zo moeilijk! Wat is er dan prettiger om goede begeleiding te krijgen om jezelf weer een stukje te verbeteren? Om jou hierbij een handje te helpen organiseren wij dit seizoen een vijftal woensdagen om je begeleid training te geven. Deze dagen zullen meerdere begeleiders per groep jullie onder hun hoede nemen om de fijne kneepjes van houding, bocht- en springtechniek aan te leren.

Wat zijn de data:
Woensdag 26 April
Woensdag 31 Mei
Woensdag 19 Juli
Woensdag 9 Augustus
Woensdag 27 September

Tijden:
14.00u: Start training
19.00u: Einde training

Wat gaan we doen:
Per middag plaats voor drie groepen van max. 8 personen. Eén groep krijgt theorie les terwijl twee groepen praktijkles krijgen op het circuit. Deze 3 groepen wisselen tijdens de dag meermalen door.

Aan het einde van de dag zal er altijd de gelegenheid zijn het geleerde op het volledige circuit in praktijk te brengen. De trainers zullen ondertussen nog steeds blijven opletten en aanwijzingen geven.

De theorie lessen zullen ook gedeeltelijk gebruikt worden om de rijders rust te geven en tijd te geven ondertussen wat te eten en te drinken en daarmee het lichaam weer aan te sterken voor de praktijkles.

Voor wie is de training bedoeld?
Deze trainingen zijn puur bedoeld voor de hobbyrijders en de jeugd.

Wat zijn de kosten:
€40,- per persoon per middag.

Hoe kun je hiervoor opgeven:

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-crosstraining/

De inschrijving van de eerste trainingsdag is inmiddels geopend. De inschrijving van de volgende training opent automatisch na sluiten vorige training Voorinschrijven voor de trainingsdagen is verplicht. Mochten er verder vragen zijn over deze dag: Mail dan naar cross@ambc-staphorst.nl of bel naar: 06-31294659.