AMBC Staphorst Header

Cross country deelnemerslijst en update

 

Ongelooflijk, binnen 48uur volledig vol!

Zowel de 2-uurs solo in de ochtend als de 3-uurs teamwedstrijd van de middag zitten vol.

Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig om deze dag tot een groot succes te maken, hierover binnenkort meer.

Hieronder vindt u de deelnemerslijsten om voor uzelf te controleren en aan te vullen. Ontbrekende rijnummers en transponder nummers ontvangen we graag op de mail: cross@ambc-staphorst.nl

Let op, van de rood gemarkeerde deelnemers hebben we nog geen betaling ontvangen. Deelname is pas definitief na betaling! Inschrijfgeld bedraag €35,- voor solo’s en €60,- per team, + €7,50,- per gekozen aanvullende verzekering, over te maken op AMBC Staphorst NL40RABO0360802087 o.v.v. teamnaam of solo + cross country 10 oktober

Deelnemerslijst Solo

Deelnemerslijst Teams

Wij vragen de mensen die zonder transponder hebben aangegeven toch te proberen een transponder van iemand te lenen. Zodat we van iedereen kunnen volgen als ze nog actief zijn enz.

De club heeft nog 2 transponders te huur.

Dit evenement kan uiteraard niet doorgaan zonder jullie medewerking.

Wij mogen ondanks de tweede Covid-19 golf toch dit evenement organiseren.

Daarom willen we jullie vriendelijk verzoeken om aan de RIVM voorschriften te houden en dus contact met andere coureurs, helpers en vrijwilligers te vermijden. Elk team/solist mag 1 begeleider meenemen. Dit is ook echt de max. en houdt u hier zich alstublieft ook aan.

Verder vragen we jullie om de aanwijzingen van onze verkeersregelaars en vrijwilligers nadrukkelijk op te volgen in het rennerskwartier en op het circuit, zodat we dit evenement in goede orde kunnen laten verlopen.

Verder zullen in het rennerskwartier wel alle voorzieningen aanwezig zijn om jullie van een hapje en drankje te kunnen voorzien. Uiteraard ook dit op een verantwoorde manier.

okt
3
851f89bb-c9f5-4efd-8998-41d38106ab61