AMBC Staphorst Header

Beeldmateriaal testrit Stappersterveldrit

Vanmiddag hebben een groep enthousiaste vrijwilligers het parcours van de Stappersterveldrit getest, alles nogmaals gecheckt en de sporen erin gelegd.

Het parcours ligt er uitstekend bij en alles is optimaal voorbereid om er morgen een succesvol evenement van te maken. Dit kan echter niet zonder medewerking van alle deelnemers en we willen er een paar aandachtspunten uitlichten.

Vanaf de afslag van de snelweg A28, vanuit zowel noordelijke als ook  zuidelijke richting is de route aangegeven richting parkeren en de startplaats van de route. Volg deze borden en zeker ook de instructies van de dienstdoende verkeersregelaars.

Zoals gezegd is de route vanmiddag door een groep rijders gereden en zijn de sporen er in gelegd. Volg de route en wijk hier voor eigen veiligheid en die van anderen niet vanaf. Dit is zeker ook van toepassing op de maisakkers en (bos)paden. Naast veiligheid is ook het onnodig veel repareren  van de akkers en (bos)paden, met bijbehorende kosten, hierbij een belangrijk punt.

Net als bij het parkeren geldt ook tijdens de rit, volg de instructies van de verkeersregelaars op, ze staan er uiteindelijk voor jullie eigen veiligheid.

Realiseer je ten allen tijde dat je te gast bent en in veel gevallen deelnemer aan het openbaar verkeer met bijbehorende verkeersregels. Pas hier je rijstijl op aan en gun elkaar de ruimte!

Met z’n allen kunnen we er een prachtig evenement van maken, we rekenen op jullie medewerking.

Lees ook:

Stappersterveldrit

AMBC werkt aan de details voor de Stapperster veldrit!

AMBC Staphorst sluit het jaar af met de Stappersterveldrit

Tijdens de testrit zijn foto’s gemaakt welke te bekijken zijn door op onderstaande afbeelding te klikken.

On-board beelden:

dec
26
DSC_0065-OFF ROAD