AMBC Staphorst Header

AMBC wegracequiz.

Op vrijdagavond 22 januari organiseert de AMBC in samenwerking met Bert van der Sluis van Compustore Dalfsen voor de tweede maal een zogenaamde wegrace quiz. In enkele tientallen vragen over alle vormen van wegrace uit heden en verleden wordt de kennis van de aanwezigen getest. Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. De vragen worden begeleid door mooie foto’s en filmpjes dus er is ook wat moois te zien. Vorig jaar bleek de eerste uitvoering van de quiz een groot succes waardoor er besloten is hier een vervolg aan te geven.

AMBC sportman van het jaar Danny van der Sluis is deze avond ook aanwezig en neemt ook zijn Supercup 600 racer mee waarmee hij in 2016 zijn Nederlandse titel zal verdedigen. De aanvang van de quiz is 20.30 uur in het AMBC clubhuis op ’t Wiede Gat in Staphorst. De toegang en deelname is gratis.

Deze avond is de eerste in een lange rij van zaken die de AMBC in 2016 zal organiseren. De club bestaat in maart van dit jaar officieel 50 jaar en zal dit middels diverse motorsport evenementen gaan vieren. De complete kalender van de AMBC wordt medio februari bekend.

jan
9
JTS_3814