AMBC Staphorst Header

AMBC Sportman / vrouw verkiezing 2019

Het einde van het jaar nadert, en daarmee tevens onze feestavond. In tegenstelling tot hetgeen vermeld staat op de jaarkalender zal deze niet op 22 november plaatsvinden maar een paar weken later op zaterdag 7 december. Deze avond gaan we bij zaal Spoorzicht in Staphorst alle kampioenen van 2019 weer in de bloemetjes zetten en het bijbehorende ijzerwerk uitdelen.

Het wordt dus tijd om jullie aandacht weer op onze jaarlijkse sportman/ vrouw verkiezing te vestigen. Zonder de overige huldigingen tekort te doen mogen we namelijk wel zeggen dat de bekendmaking van de nieuwe sportman of vrouw altijd een dingetje is. Hiervoor wil de zaal nog wel even stilvallen, al wordt dit steeds moeilijker naarmate de avond vordert.

Wie is er voor jou het afgelopen jaar om welke reden dan ook uitgesprongen en verdient het volgens jou om AMBC sportman of sportvrouw 2019 te worden? We hebben gelukkig weer vele kampioenen op clubniveau maar ook landelijk EN Europees spraken onze leden een woordje mee. Naar ons idee is er dus volop keus. Maar waarschijnlijk heb jij jou favoriet allang in gedachten en ben je helemaal niet veel tijd nodig om een keuze te maken.

Stemmen kan heel eenvoudig door hier te klikken. We willen dan ook alle AMBC leden oproepen hiervan gebruik te maken!!

Je hoeft alleen even je naam, postcode en keuze te vermelden. Voorwaarde is wel dat je lid bent van de AMBC Staphorst als ook de sportman / vrouw naar keuze.

Op 7 december tijdens de feestavond zal de winnaar bekend worden gemaakt. Jij bepaald dus nu wie er volgens jou in 2020 prominent op de AMBC website en AMBC mailings zal staan! Stemmen kan tot en met woendag 4  december maar wacht niet te lang. Doe het nu ! Graag tot ziens op de feestavond De zaal is geopend vanaf 20:00 uur en om 20:30 uur zal er begonnen worden met de huldigingen.

Op de foto Collin Veijer en Dave Kooiker, de door de AMBC leden gekozen sportmannen van afgelopen twee jaar.
Zal het wederom tussen deze twee talenten gaan of gaat een derde er mee heen!

nov
10
JTS_8396