AMBC Staphorst Header

AMBC presenteert nieuwe hoofdsponsoren

Het bestuur van de motorclub AMBC is verheugd te kunnen melden dat de sponsorcommissie erin is geslaagd een tiental nieuwe hoofdsponsoren te vinden voor de club.
De contracten van de vorige hoofdsponsoren waren eind 2020 al afgelopen maar vanwege corona, en dientengevolge het feit dat er bijna geen evenementen georganiseerd konden worden, heeft het bestuur doen besluiten het zestal ondernemers een jaar extra hoofdsponsorschap te schenken. Deze zes ‘oudgedienden’ Café Zaal Spoorzicht, Drukkerij De Reest, Hofstede motoren, HD Infra, Duntep mobiele bungalows en Klaas Boer tekenburo hebben hun overeenkomst verlegd en prijken ook de komende drie jaar weer prominent in de AMBC huisstijl.

Ze worden aangevuld door een viertal nieuwe ondernemers namelijk onderhoudsbedrijf Albert van Veen, De Patrijs catering en events, De Kooiker groep en Bert ten Hartog schilderwerken. De AMBC is trots dat men alle hoofdsponsoren uit de eigen gemeente heeft kunnen halen. Dit bewijst dat de motorsport in de gemeente Staphorst nog steeds kan rekenen op veel steun.
Voorzitter Bé Veen sprak een woord van dank uit aan het tiental hoofdsponsoren en tevens aan de vele andere sponsoren die de afgelopen maanden door de sponsorcommissie benaderd zijn en die positief tegenover een samenwerking met en ondersteuning van de AMBC staan.

De tien ondernemers genoten na de ondertekening van de contracten van een drankje en een rondleiding op het wiede gat waarbij hun de voortgang van de verbouwingen uitgelegd werd. Tijdens tweede Pinksterdag wanneer de AMBC het NK junior motoracing weer organiseert op circuit De Tippe in Staphorst zullen de kleuren van de hoofdsponsoren en de overige sponsoren voor het eerst getoond worden.

mei
13
AMBC1806