AMBC Staphorst Header

AMBC Maiscross, update inschrijvingen en laatste oproep

Vandaag hebben onze noeste werkers van de crosscommissie weer een blik geworpen op de baan en het ligt er nog steeds goed bij. Morgen (vrijdag) gaan ze met man en macht en vol goede moed aan de slag om alles op te bouwen. (Hulp is welkom! Meld je om 07.45u bij ons clubhuis of kom gewoon naar de baan, Leidijk 5 in Staphorst)

Hieronder geven we nog een laatste keer een update van de inschrijvers. We zitten nu op het ongelofelijke aantal van 261 deelnemers! Dit roept echt herinneringen aan oude maiscross tijden op! Er zitten er nog steeds enkelen tussen die alle gegevens niet hebben doorgegeven (o.a. transpondernummer) Een vriendelijk verzoek om de lijst van jou klasse nog eens te downloaden en te bekijken of jij ertussen staat en of alles klopt.

Inschrijven kan nog steeds tot vrijdagavond 20.00 uur. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn geef dit dan aub even door via cross@ambc-staphorst.nl

PS: Het schijnt dat het openen van de bestanden via een Iphone moeilijk of niet mogelijk is. We kunnen op dit moment niet uitzoeken waar dit aan ligt. Voor nu moeten Iphone bezitters even een andere optie gebruiken om de bestanden te openen.

50cc
65cc
85cc
Dames + veteranen
Hobby klasse
MX125
MX250
MX500
superklasse

okt
26
Poster Maiscross 2023_RH - versie 2