AMBC Staphorst Header

AMBC Maiscross; het is bijna zover!

Aanstaande zaterdag is het zover. De AMBC-Maiscross gaat eindelijk weer eens verreden worden. Met inmiddels meer dan 240 inschrijvingen wordt het een dag vol spektakel en volle klassen. De voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang. De baan heeft de regenachtige dagen fantastisch doorstaan, er staat de club dan ook niks in de weg om de wedstrijd gewoon door te laten gaan. We houden hier natuurlijk nog wel een slag om de arm want er wordt nog het nodige aan neerslag voorspelt.

Hieronder volgen nog een aantal praktische punten voor de dag.

  • Inschrijven tussen 08.00u en 09.00u
  • Parkeerland voor zowel rijder als publiek direct naast de baan
  • Catering AMBC is de gehele dag aanwezig voor hapje en een sapje
  • Iedereen graag op tijd aanwezig in opvanghok voor vlotte doorstroming wedstrijden
  • Alleen de Superklasse heeft een tijdtraining, de overige klassen nummertje trekken.

Oproep vrijwilligers:

Vrijdag zullen we op de baan de laatste puntjes op de I zetten, maar daarnaast moet er om het circuit van alles volledig opgebouwd worden. We willen dan ook een oproep doen aan mensen die vrijdag tijd hebben om te helpen. Doe even een bericht naar 06-31294659 of kom aanstaande vrijdag om 07.45u naar ons clubgebouw op ’t wiede gat.

Wil jij je nog opgeven voor de maiscross? Dit kan tot vrijdagavond 20.00u via onze website. Twijfel niet en wees erbij. Met een prijzenpot van ruim €1700,- is er voor alle klassen wat leuks te verdienen.

LET OP! Inschrijven kan alleen nog voor de klassen 50cc – 65cc kw en gw – 85cc kw en gw – MX125 – MX500 en de Superklasse. De overige klassen zitten vol!

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-maiscross/

Ontbreken er van jou nog gegevens in ons systeem zoals bijvoorbeeld een transponder nummer? Mail deze dan naar info@ambc-staphorst.nl

 

Het verwachte tijdschema AMBC Maiscross 2023

Hieronder nog enkele foto’s die vandaag 25 oktober zijn gemaakt.

okt
25
InstaSquareNoCrop_20231003212216236