AMBC Staphorst Header

AMBC doet mee aan Rabobank clubsupport

Het bestuur van de AMBC heeft zich net als de laatste jaren weer aangemeld voor de Rabobank clubsupport campagne. In 2018 heeft de bank deze campagne gelanceerd om de clubkas van sport- en andere  verenigingen te spekken. Dat deze actie steeds groter is geworden blijkt wel uit het feit dat er landelijk vorig jaar maar liefst 15 miljoen euro is verdeeld onder circa 30.000 verenigingen!  Het spreekt voor zich dat de AMBC ook dit jaar graag weer in aanmerking wil komen voor deze support. Met de nieuwbouw van onze crossbaan zijn we immers alle ondersteuning hard nodig!

Deze Rabobank clubsupport campagne houdt in het kort in dat leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen stemmen op hun favoriete  (sport) vereniging en dat er, na getelde stemmen, een bepaald bedrag wordt geschonken aan deze vereniging. Hierbij geldt de regel ‘hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage!’

LET OP! Het stemmen kan alleen door leden van de Rabobank geschieden! In veel gezinnen is er slechts één persoon lid. Maar indien er een zgn. EN/OF rekening is bij de Rabobank kunnen beide rekeninghouders lid worden en krijgen dan ook allebei een uitnodiging om te stemmen. Lid worden van de Rabobank kan als je er rekeninghouder bent en is kosteloos. De stemperiode loopt van 4 tot en met 25 oktober 2021. En de regel is; hoe meer stemmen hoe meer geld voor de clubkas! Geef je dus op en stem!

klik hieronder voor nog meer uitleg over deze clubsupport campagne
https://www.rabo-clubsupport.nl/

We hopen op jullie medewerking zodat we weer een mooie donatie van de Rabobank tegemoet mogen zien!

Het AMBC bestuur

sep
20
Ontwerp poster 1